GalantWeb

osvětlení kufru Galant 96-VYŘEŠENO! :)

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Může to být universální kabeláží - ovládání zadního stěrače například.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
No to je nápad. To by mohlo bejt klidně ono. Jenže já tam mám furt moc káblíků. Na zesilovač to asi nebude že?
Radouš

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
na zesilovač  ^_^ ^_^ ^_^ to mě dostalo...ale bral bych to taky, mimochodem rovněž tam mám navíc konektor a usoudil jsem že to bude zřejmě uni kabeláž takže je nachystán na stěrač....

a bohužel se nyní nepodívám na ten pant poněvadž jsem teď přišel z práce (což není ten důvod) ale jaksi auto není doma....takže tam mrknu zítra,

jinak vás nenapadá něco dalšího????
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Radous

• Hero Member
otvor pro basák tam je nachystanej přímo z výroby hned vedle těch konektorů tak měc to napadlo
Radouš

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
tak sem tam juknul a nic nenašel  :mad: asi budu muset řešit samostatným vypínačem, ale asi galíka prodám a seženu jiné micu....

Offline Rob

• Hero Member

Offline Radous

• Hero Member

Offline koty

Jo žralok VR4 ten je nejlepší   :D
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
poslední 4 příspěvky fakt oceňuju, to vím i bez vás, ale holt nevydělávám takový ,,balík" abych si mohl dovolit takovou nádheru a tak jezdím v tom co mám  ^_^

ale stále mi uniká souvislost těchto příspěvků k mému, pro mě docela nepříjemnému, problému  :laugh: :laugh:

a v tom zámkuu , jdu teď na to mrknout, ale kdyžtak pls, kde bych měl hledat?? jak se znám tak ačkoliv věc mám před očima tak ji prostě nevidím...

dík

Offline Rob

• Hero Member

Offline johny11

poslední 4 příspěvky fakt oceňuju, to vím i bez vás, ale holt nevydělávám takový ,,balík" abych si mohl dovolit takovou nádheru a tak jezdím v tom co mám  ^_^

ale stále mi uniká souvislost těchto příspěvků k mému, pro mě docela nepříjemnému, problému  :laugh: :laugh:

a v tom zámkuu , jdu teď na to mrknout, ale kdyžtak pls, kde bych měl hledat?? jak se znám tak ačkoliv věc mám před očima tak ji prostě nevidím...

dík
Zkusil jsi jit po kabelech od osvětlení?

Offline Rob

• Hero Member
Ta bílá krabička, co jsem vyfotil, tam podle mě bude něco víc, než jenom konektor. :undecided:

Offline Radous

• Hero Member
sou tam 3 konektory. Jeden je k osvětlení kufru, a ty ostatní dva jsou napájeny přes pojistku vyhřívání oken a zrcátek. V obou je kostra a plus ovládaný klíčkem. Sem koukal odkud je to napíchlý
Radouš

Offline Rob

• Hero Member

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
vyřešeno, už mi to svítí, teď to jen předělat do modrých ledek...juchůůůůů

takže je to v zámku, na víku kufru, pod tím plastem co kryje mechanismus, je tam takový plíšek (řeknu vám, uko ješito, mistr japonské miniatury) je to udělaný přes mínusový styk vede tam malý konektorek...

je to udělaný tak, že když je ten zobák zacvaklý ala zavřený kufr tak ten plíšek je asi 1mm od toho zobáku a když je zobák ve stavu otevřeného kufrum tak se má dotýkat toho plíšku....já měl ten plíšek dost vyhlý takže se neměl jak dotýkat, měl sem 5mm odchylku takže po prozkoumání jak to funguje mi bylo jasný jak velká závada to je  ^_^ takže sem ten plíšek šrubovákem ,,natlačil" ba až přetlačil na zobák a tím jak byl vzpružený tak se ,,vrátil zpět" a vznikla ta správná mezírka a světýlko, světe divse, opravdu svítí  :laugh:

taková malá věcičko, tolik povyku, pár sekundová oúprava a tak velká radost  ^_^

a díky všem za podněty...když tak sem hodím fotku pro někoho v budoucnu kdyby měl obdobný problém, nějaký amatér jako já  :angel:

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no, děkuji za pochvalu  ^_^ ale vznikl ještě další podivuhodný error....

musím to jak budu mít volno v práci vyšpekulovat, poněvadž mi to chvilku fungovalo a pak se mi ten plíšek nějak sekl a svítilo to furt takže sem to musel vyhnout pryč......

musím tu japonskou dokonalost zdokonalit po česku=k funkčnosti  :laugh: :undecided:

PS: nějaké tipy??? :angel: