GalantWeb

Koupim galanta na nd

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Vsadím boty že když se obrátíš na ministerstvo tak ti řeknou že dotyčný úředník si tento zákon špatně vyložil, stejně jako to nedávno bylo s ekologickou likvidací
Radouš

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Japonci hnijou i dnes. Třeba Mazda 6 má dost problémy s lemama už po 5 letech

Fain u tý Mazdy 6tky je, že pokud máš vyplňenou servisku, jak má být, tak se dělají záruční opravy. Viděl jsem v Algonu 6tku po výměně všech dveří, i vrat do kufru, nových lemech v celolaku. Za peníze Mazdy, na záruku. Zákazník neplatil ani korunu. Další výhoda toho mít servisku v richtiku...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline BlackJack

Byl jsem přezouvat gumy v pneuservisu a chlapík, co je tam mi říkal, že s těma japoncema je to špatné. Sám prý vlastní Subaru, ale že se koroze netýká jen jeho, ale mnoha dalších japonců. Že po sdělání kola jdou vidět ty lemy a všechny ohyby či nápravnice.
Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline Radous

• Hero Member
tak nápravnice beru. Ty ať si klidně reznou. No ale aby mi rezla kastle stará 4-5let to ať jdou do prdele. Já eště neviděl rezavou fabii, nebo golfa nebo oktávku II nebo audi nebo bmw nebo i fiata.
Na mazdaforu kluci píšou že ty lemy jim neuznávaj jako reklamačku a když, tak jen oškrabou a nalakujou což není řešení a to co si dragone viděl se asi týká jiného problému. Typoval bych výrobní vadu a tu uznají i bez servisky. Na 6kách reznou zadní lemy záhadně mezi plechem a barvou a prahy zevnitř o kterých se málo ví a servisák ti řekne "TO JE NEMOC TĚCHTO AUT,S TÍM VÁM NIC MOC NEUDĚLÁME". Hotovo vyřízeno a takto to dělaj snad všude u nás v republice
Radouš

Offline johny11

tak nápravnice beru. Ty ať si klidně reznou. No ale aby mi rezla kastle stará 4-5let to ať jdou do prdele. Já eště neviděl rezavou fabii, nebo golfa nebo oktávku II nebo audi nebo bmw nebo i fiata.
Na mazdaforu kluci píšou že ty lemy jim neuznávaj jako reklamačku a když, tak jen oškrabou a nalakujou což není řešení a to co si dragone viděl se asi týká jiného problému. Typoval bych výrobní vadu a tu uznají i bez servisky. Na 6kách reznou zadní lemy záhadně mezi plechem a barvou a prahy zevnitř o kterých se málo ví a servisák ti řekne "TO JE NEMOC TĚCHTO AUT,S TÍM VÁM NIC MOC NEUDĚLÁME". Hotovo vyřízeno a takto to dělaj snad všude u nás v republice

A pořád ten koncern a pořád ten koncern.......
Cena vysoká a auta s pohodlím a výbavou v základu hóóóóódně daleko za Japoncema :roll: i když reznou.A fiat?
Třeba Uno,shnilá plechovka,Tipo stejný problém,elektrika na prd věčně se sere.

Offline Radous

• Hero Member
to sou starý plechovky. Ale jde o to že reznou 4 roky starý auta některých automobilek
O tom že evropa a amerika ve výbavě pokulhává za japoncama ví celej svět ale vyvařovat auto po 10 letech.... no nevím. Pohodlí je diskutabilní. Každýmu vyhovuje jinej posez a jinak tvrdý sedačky. Mě třeba vyhovuje fábka na krátký vzdálenosti. Pohodlně se do ní nastupuje a vystupuje. Když vidím nasedat našeho taty do galanta tak si myslím že by japonca nechtěl. Takže asi tak  -_-
Radouš

Asi ses opravdu špatně koukal, paní, pro kterou občas dělám na zprávě kasovního systému má V golfa, hnije. Můj bývalý spolužák z vejšky měl fabii, starou 2,5 roku, hnila na prazích, předních lemech a zadních vratech. 
Jinak ta mazda 6tka se opravovala komplet. Co vím, když to hnilo, dostávaly nový lemy, nový dveře, dokonce i komplet zadní části s blatníkama a tak.

Offline Radous

• Hero Member
jen jestli to nejsou bouračky nebo zaplavený auta. Já se s tím fakt nesetkal
Radouš

Offline johny11

Nebo mají stočenej tachometr  :D

Fobie byla koupená nová, přímo v MB, Golf byl koupenej novej, v Německu...

Offline Radous

• Hero Member
zvláštní. Asi mám štěstí na dobrý kusy  -_-
Radouš

Offline Drak

to je tím, čím Radouš solí silnice. Auto 10 let jezdí po japonsku a je jak nový a po jedné zimě v čechách je na nástřik podvozku. To snad není ani solanka, ale nějaká kyselina která sežere i gumu na botách :) Navíc se nesmi stím solit ani v chráněných územích aby to nesežralo stromy u kořenů :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
Radous, jsi odhalen, kápni božskou, čím doopravdy solíte??!. :-D

Offline johny11

to je tím, čím Radouš solí silnice. Auto 10 let jezdí po japonsku a je jak nový a po jedné zimě v čechách je na nástřik podvozku. To snad není ani solanka, ale nějaká kyselina která sežere i gumu na botách :) Navíc se nesmi stím solit ani v chráněných územích aby to nesežralo stromy u kořenů :)

To je pravda,v chráněných územích se stím solit nesmí,u nás nesolí jen sypou štěrk,po zimě je auto jak projeté pískovačkou.

Offline Radous

• Hero Member
vápnem :D Totiž levnou solí z polska která obsahuje hóóóóódně vápníku. Proto ty bílý auta a bílý silnice a proto sůl působí jen do -5 a to proto se musí jezdit tak často sypat a proto nás stojí zima tolik peněz. Byly doby kdy se solilo takovou červenou solí. Když se hodila do sněhu tak bylo slyšet jak to praská a během chvíle zůstal jen mokrej flek. Jenže ta kvalitní sůl je dražší, tím by se ušetřila spousta výjezdů, na silnicích by bylo bezpečněji, kamiony by nestály v kolonách a zima by vyšla levněji. Jenže naše vedení úspěšně hospodaří systémem "MOMENTÁLNĚ JSME UŠETŘILI ALE DLOUHODOBĚ JSME DOST PRODĚLALI"
Rostlinám to nejspíš nevadí. Co je všude kolem silnic zeleně a všimněte si že na jaře je první zelená tráva právě kolem silnic a kolem silnic je taky nejhustší.
Radouš

Offline Drak

no kopřivám v příkopě to asi nevadí... když na slanýkyselině vyrůstaj :D
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
no kopřivám v příkopě to asi nevadí... když na slanýkyselině vyrůstaj :D
To nejsou jenom kopřivy, pet flašky a ostatní bordel co tam roste ale i různé kytičky,bylinky,broučci,mravenečci,myšičky,ovocné stromečky, dokonce lesní jahůdky,jedlý a jedovatý houbyčky. Z čeho je slivovica? No z kadlátek. A kde se ty kadlátka trhají? No převážně kolem silnice. A kdo to potom pije? No všichni a hlavně pražáci. Vlastně ne, pražáci chlastaj kalvádos protože to nepoznaj  :D
Radouš

Offline Ghost Buster

No s tou solí to je docela zajímavý, mě by zajímalo čím solej kolem Liberce, páč po minulým tejdnu sem nechal auto jednu noc v garáži a vylezla mi rez na místech, kde bych to ani nečekal  :(

Je to zhovadilost solit levnou sra*kou, která ani na sníh nemaká. To je k vsteku, to jsem ani neměl vědět.

Tenhle problém s nákupem levnejch věcí, který se ve výsledku stejně prodraží znám, setkávám se s tím deně a strašně mě to se*e. Člověk chce koupit kvalitní zařízení (svářečky, roboty, atd...) a pak přijde blbec z oddělení nákupu, rozhodne na základě nákupky a já pak leta poslouchám, co jsem to pořídil za krámy, který se akorát furt sypou... A jsme zase u těch sypačů  :D

A slivovici mi ani nepřipomínej, po včerejší smršti mě ještě teď bolí hlava, no možná to bude tím, že jsem to proložil deseti kouskama  :laugh: :laugh: :laugh:

Offline johny11

Deseti kouskama? :-D To by mě zabilo :-D
Já dám jedno a jsem veselej,dám jich pět a jsem mrtvej  :-D

Offline Radous

• Hero Member
Jsem na tom stejně Johny11
4 bych snad zvládl kdybych je do sebe nacpal ale asi bych byl na hadry  ^_^
Radouš