GalantWeb

kabelaž (kostra)

Offline droud

• Jr. Member
  • **
čau nevíte nekdo kde se nachází kostra od tech spínačúdole na dveřích (na rossveceni interieru když se otevre asi mi s oxidovala + mi zahadne perestali blikat zadní blinkry (vschny čtyri ve predu jedou) tusim v tom opet kostru jen sem jeste neme cas si to overit

Offline Rob

• Hero Member
Kostra těch spínaču je to plechové tělo spínače , šroubek a kastle, nic víc.

Offline droud

• Jr. Member
  • **
u normalniho auta ano jen tady ten smejd ma 2 draty a fungu jen jako vipinac (je celej z plastu)
a ukostreny je to nekde jinde a asi tusis jak se hledá v kabelovim svazku :( a zbytečne to nějak bastli se mi nechce ale v nejhorsim to tak dopadne

Offline Rob

• Hero Member
Myslím, že jen u řidiče je tenhle dvoják, ale má taky šroubek, kterej je kostra, víc by mohl vědět třeba Koty, to je autoelektrikář.

Offline koty

No ale robb má pravdu ten šroub ti kostří jinak ti ten spínač dveří nejde a koukni se na pojístky v motorovém prostoru jestli máš všechny  OK mě nešli přední mlhy a myslím levý zadní světlo vyměnil jsem a jde to
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline droud

• Jr. Member
  • **
už je vše ok stačilo vymněnit  žárovku v levém předním blinkru  :evil: (vážně to pomohlo nedělám si prdel stejně jak po výměně  pojistky na výstražných začli fungovat brzdovky)
« Poslední změna: 22.10.2010 - 07:39:13 od droud »

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Ty si vymenil žiarovku v prednom lavom svetle ktoré ako si písal išlo ...... a potom začali fungovať aj zadné ???  :o :o :o :o záhadný peklostroj  :D
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline droud

• Jr. Member
  • **
tento peklo stroj si totiž na jaře zaplaval takže občas banalní  očištění nečeho oživí něco uplně jiného navíc intrerijer byl rozebrán do šroubku (a čištěn wapem) samomo sebou se sem tam neco zapomelo připojit a chvilu trva než se všechny chybky vichytají ale už to začíná fungovat skoro jak má on tem blynkr na to nejspíš nemněl vliv jen to proste začlo fungovat ve stejnou dobu

Offline Rob

• Hero Member
Jo někde si náhodou i nevědomky zavadil o kabel a kontakt naskočil, ale nemusí to být na dlouho, oxidace je mrcha!

Offline Pepe

Pomůže kontaktol anebo prohlédnout šrouby s připojeným kabelem - okem na kostru- kastli . Povolit , očistit  -_-- utáhnout .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline droud

• Jr. Member
  • **
neboj od cistení to v kontaktolu koupem ale možu vám říc po sundání palubovky sem si nebyl vubec jistej ze to jeste pojede elektrarna hadr