GalantWeb

Alu kola, Galant 2,4 GDI Kombi

Offline salli_88

Ahoj, měl bych dotaz ohledně kol na galanta, teď mám 195/65 R15 na plechových discích a chtěl bych na léto pořídit ALU,  v jakém rozmezí se můžu dívat aniž bych musel upravovat blatníky??? Je jich milion a půl typů a abych řekl pravdu jsem z toho jelen :evil:(jelen)...

Offline m4rt4s

14"-17"   Ideálně 17" s pneu 215/45 R17.:-)
2.0 Wagon Sportedition

Offline morfes

chceš říct, že s roztečí 4x114,3 je jich milion a půl :D
já když hledal, tak jsem měl docela problém - nakonec jsem to vyřešil originálama ze sport edice.
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member
Zkus se kouknout na Alessio, ty tuhle rozteč dělaj, někdo namítne, že jsou blbý ale já na nich už 3.rok bez problému jezdim,mám 17ctky a na nich 215-50,ale doporučeno je 215-45,nedávno tu někdo prodával origo ze sport edition,to by bylo pro tebe možná lepší, pokud teda nechceš fungláče.

Offline koty

to prodával morfes a já je koupil a origo jsou origo spokojenost jen je teď přes zimu musím skouknout a jedno nebo dvě kola z děr srovnat :-(
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rob

• Hero Member
Hodně se mi líběj tyhle kola Advan 17ctky a tyhle gumy BCT 215/45/17, Ale doslechl jsem se, že to jsou asi kola na drift-vydržely by ty kola pražské výmoly a ten vzorek gum, je vubec na vodu?
« Poslední změna: 26.06.2011 - 20:03:50 od Rob »

Offline Drak

kola to vydrží, ale ty pneumatiky nevím, neznam, raději něco osvědčeného
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
ok, pujdu teda časem, jen do těch ráfku, dík za rychlou radu.

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Rob

• Hero Member
no, to právě nevim, ale cena pneu...1200 kus, by tomu odpovídala.

Offline Radous

• Hero Member
Název společnosti:   Beijing Capital Tire Co, sro   
Právní subjektivita:   Výrobce 
Výrobek / službu
(Prodáváme):    Pneumatik 
Sídlo:   Č. 1, oblast 2, Guba Road, Chengguan Street, Fangshan Dist. , Peking, Čína (pevninská část) PSČ: 102400   
Firemní webová stránka URL:    http://capitaltyre.com
Radouš

Offline Rob

• Hero Member

Offline morfes

řekl, bych že kola na drift toho vydržej víc...teda pokud s tím nevlítneš na obrubník, ale to bys vlastně ohl jakýkoli kolo. Tohle bych neřešil. Budeš si muset dávat stejný pozor jako si dáváš s kterýmakoli kolama 17" vejš. Když jsem měl starý sporteditiony tak jsem je ohnul právě o obrubník (a zjistil jak měkký jsou) a ty co mám teď co jsou úplně rovný, tak s nima nic nemám - a to jezdím po hodně rozbitých silnicích a kostkách.

Horší to bude když je odřeš - to už asi nepůjde moc dobře napravit - taky se mi přesně tyhle líbí, ale jsou dle mě celkem nepraktický.
« Poslední změna: 26.06.2011 - 21:11:23 od morfes »
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member
na driftech je jenom rovný asfalt-beton-žádná díra, tak furt přemýšlím, z jakýho materiálu asi jsou a co by mohly vydžet, ale třeba nejsou vubec driftovací a jen tak vypadaj.

Offline Radous

• Hero Member
Tak jestli to máš jen na vyblbnutí tak to je něco jinýho. To si tam ty gumy dej. Škoda zhulit třeba micheliny za 2000kč
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Nemám, jen na občasnou nedělní vyjíždku po Praze.

Offline LivArt

Rob: na jednom foru jsem o nich četl a údajně jsou to kopie pravýho Advanu... Ale jsou hezký, já bych to neřešil a jezdil na nich. Dobrou zkušenost mám s pneu od Firestone, tak ty bych obul na normální ježdění.

Offline Rob

• Hero Member
Rob: na jednom foru jsem o nich četl a údajně jsou to kopie pravýho Advanu... Ale jsou hezký, já bych to neřešil a jezdil na nich. Dobrou zkušenost mám s pneu od Firestone, tak ty bych obul na normální ježdění.
Firestone jaký-za kolik?

Offline LivArt

205/60 R15 91H
vepředu mám Firestone TZ200, vzadu Dayton D210. Ty FS jsou fajn, nekloužou, drží pěkně i za mokra, akorát trochu hlučnější (a nenašel jsem na nich směrovou šipku).