GalantWeb

Galant 1993 4X4 4WS

Offline kandry

Jaké mohou být závady na 4WS? Mají se kola natáčet i na místě? A viděl jsem na tom zařízení i odvzdušňovák,tak by mě zajímalo jak to odvzdušním

Offline Rafik

Nejvíc o tom bude vědět asi Dragon, sám nevím.. ale říkal jsem ti, že na místě se nenatáčejí.. až nad určitou rychlost. Např. Prelude VTEC se vytáčí na místě, ale tento galant ne..
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Jaké mohou být závady na 4WS? Mají se kola natáčet i na místě? A viděl jsem na tom zařízení i odvzdušňovák,tak by mě zajímalo jak to odvzdušním

ten systém je docela sofistikovanej - hlídá rychlost, úhel natočení kol, zrychlení atp. Pokud ti nesvítí kontrolka, která je k tomu WS určená, tak pak může být závada na rozvodu hydraulický kapaliny (proto odvzdušnění). Na zadních ventilech. Je toho hodně. Nefunguje ti, nebo proč se pídíš po závadách?

Manuál je ke stažení na netu.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kandry

Nejvíc o tom bude vědět asi Dragon, sám nevím.. ale říkal jsem ti, že na místě se nenatáčejí.. až nad určitou rychlost. Např. Prelude VTEC se vytáčí na místě, ale tento galant ne..
Preludu má kámoš,ta se natáčí na místě,to vím.Takže kontrolu 4WS provedu nejspíš se zvednutým autem.Potřeboval bych zjistit kde se v motorovém prostoru nachází nějaký regulační ventil nebo něco takového.Jinak jsem měnil vzadu ty tyče řízení od 4WS a to levé kolo co bylo šejdrem už je v pohodě,ale bude potřeba vyměnit ještě ložisko

Offline kandry

ten systém je docela sofistikovanej - hlídá rychlost, úhel natočení kol, zrychlení atp. Pokud ti nesvítí kontrolka, která je k tomu WS určená, tak pak může být závada na rozvodu hydraulický kapaliny (proto odvzdušnění). Na zadních ventilech. Je toho hodně. Nefunguje ti, nebo proč se pídíš po závadách?

Manuál je ke stažení na netu.
po otočení klíčem se rožne,zhasne všechno je v pohodě.Po nějaké době jízdy se rozsvítí.Začalo mně to srát,tak to řeším

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

po otočení klíčem se rožne,zhasne všechno je v pohodě.Po nějaké době jízdy se rozsvítí.Začalo mně to srát,tak to řeším

Tak při rozsvícení kontrolky by to chtělo udělat diagnostiku.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kandry

Tak při rozsvícení kontrolky by to chtělo udělat diagnostiku.
A jak diagnostikuju chyby v 4WS?