GalantWeb

Nezamyká !!!! AKUTNÍ !!!

Offline kandry

začalo to tím,že mi nejde stáhnout okno u řidiče(ostatní jdou),centrál nefunguje,ani když se zavřu u vnitř a zamknu se manuálně.Napadlo mně,že to stahování poničilo nějaký kontakt ve dveřích,nebo že tam nejde šťáva,musel jsem teda zavřít všechny dveře ručne a posledníma vylézt ven,protože nějaký ichtyl změnil evidentně zámky ve dveřích.Prosím pomoc

Offline Pepe

začalo to tím,že mi nejde stáhnout okno u řidiče(ostatní jdou),centrál nefunguje,ani když se zavřu u vnitř a zamknu se manuálně.Napadlo mně,že to stahování poničilo nějaký kontakt ve dveřích,nebo že tam nejde šťáva,musel jsem teda zavřít všechny dveře ručne a posledníma vylézt ven,protože nějaký ichtyl změnil evidentně zámky ve dveřích.Prosím pomoc
hoj, salate, jaké máš afto ???? Neumíš to dát do podpisu ?? :laugh:   Jukni též na pojistky v motoráku - viz plánek.
« Poslední změna: 05.11.2010 - 21:17:50 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Misak

Pojistky jsi prosel?
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Pepe

A ještě, jestli "ňákej ichtyl" změnil zámky , není problém si je poskládat k obrazu svému a k obrazu klíče který máš v ruce !  -_-  Jasan? :angry:

Offline Rafik

Myslím si, že je spíš měněná spínačka a nevyměnil zámky. Vyměnit baterii v ovladači jsi zkoušel?
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline kandry

Ovladač je v pohodě.tím že ho zmáčknu se zapne jenom alarm,ale nezamyká.Jinak na pojistky jdu teď mrknout snad to nějak vyřeším

Offline Howler

hoj lidi, kde se da stahnout ten APM TEC...docela by se mi to šiklo

Offline kandry

Mám ho doma.jestli umíš stahovat,tak ti ho můžu hodit na nějaký free server a poslat odkazy na stažení

Offline kandry

Jinak ohledně toho centrálu,už jsem to vyřešil,chyba byla v tom panelu ovládání oken u řidiče,jsou tam dva konektory.Jeden vícepinový a ten druhý(asi napájecí) co má méně pinů.V tom napájecím byl zkorodovaný kontakt č.4(asi) modré barvy.Tak jsem ho očistil a vše bylo ok.Centrál funguje i stahování u řidiče funguje.Může mi někdo vysvětlit co to má společného s otevíráním oken?Napadlo mně jedině automatické zavírání oken při zamykání(asi za příplatek nebo co)

Offline Rafik

Ty zámky si ale pořeš. Jakmile se jednou něco stane s ovladačem, nedostaneš se do auta.
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline kandry

Ty zámky si ale pořeš. Jakmile se jednou něco stane s ovladačem, nedostaneš se do auta.
taky si myslím,musím to pořešit

Offline Pepe

http://renault.hostuju.cz/Workshop.htm 
http://www.renault.hostuju.cz/index2.htm   - zde jsou odkazy na soft . :mellow:

Offline Howler

dej te to prosim nekdo na net ten APM TEC, třeba letecká posta ci jinaci server díky

Offline Pepe

Játo stáhl za 2 dny a maká 5 let. -_- ^_^

Offline Howler

Offline Duni

Dejte to prosim někdo na leteckou poštu Díky -_-

kdyz vydrzis do vecera a ja na to nezapomenu :P bude to tam

Offline Duni

tak se jim to tam snazim nacpat a zatim se mi moc nedari ... status bar nejak nejede a to tady mam k dispozici 100 megabit ... nejaka alternativa? ... treba stahuj nebo tak?

Offline Howler

dik moc, vše funkcni, jen kdyby tam toho bylo vic k 6a12, ale za to ty nemzes, díky jeste raz -_-