GalantWeb

Offline Jindřišák

To už jsem škrábal, a stejně to nešlo, tak sem vzal kladivo a bylo...  :D
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Jindřišák

Můžu to zkusit zeškrábat víc, ale ty desky tam stejně nesedí. Tak koupit ještě nový ty plechy? To je budu muset asi zbrousit...

Offline Rob

• Hero Member
Tos tam ty desky snad musel nasadit blbě nebo už nevim.

Offline Jindřišák

A je to tím teda 100%? Se mi sakrá nezdá, že by ten tlak, co v tom pístku je to nezmáčkl dostatečně. I když kdo ví.

Offline Rob

• Hero Member

Offline Jindřišák

Ty desky tam nasazoval původní majitel a když sem se chtěl mrknout, tak jsem je z toho páčil za pomocí šroubováku. Pak jsem to vše trochu oškrábal, ale aby si dosedli uplně, tak jsem musel použít kladivo. Tak to zítra zkusím, přecejen je to práce na chvilku. Snad ze mě nebudou mít na technické zase prdel...

Offline Rob

• Hero Member
Tam dal na tu jednu stranu desky z něčeho jinýho ne? a jen :evil: je dobrousil, aby tam nák vlezly né?

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Ne nic nekupuj. Jedině by byly schnilý ale to asi nejsou. Oškrabej třmeny do stříbrna, očisti plechy a destičky (destičky v místech kde kloužou po těch plechách) a musí to jít. Když to chodilo jako nový tak jako starý to železo nenaboptnalo. V nejhorším to železo na destičkách štrejchni třeba pilníkem, ale to až v nouzi.
Radouš

Offline Jindřišák

Na obou stranách sou desky stejny, nějaky zeleny a uprostřed mezi rzí maj napsany "ISSA" (co ja vim, nissan? :undecided:). Ale v té levé straně tam jdou možná trochu líp, ale žádná sláva, kladivo jsem použil na obě, to by se pak mělo zlepšit na obou stranách ne?

Offline Radous

• Hero Member
když teď zatlačíš pístek zpět do válce, tak rukou musíš těma destičkama pomlet.
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Nejsou ty zelený náhodou sportovní? ty pak brzděj až po zahřátí, myslím že je má Drak na legnumu, ale ty je máš na obou stranách, tak to je vlastně blbost. :'(

Offline Radous

• Hero Member
Když je to vymezeny plechama, tak tam jdou destičky obecně obtížněji než normálě. Maximálně si můžeš pomoct poklepáním dejme tomu násadou velkýho šroubováku nebo 17kou očkem. Když nejdou a na vodítkách destiček už není co škrabat, tak štrejchni destičku
Radouš

Offline Jindřišák

a mělo by to být teda tím jo? že se jako v určitým míste ta destička šprajcla a už nemohla tlačit víc? To bude asi ta vnitřní. No uvidím zítra, pokud to bude tím, tak pohoda.

Offline Rob

• Hero Member
To už napiš zítra ty nám- hodně štěstí.

Offline Jindřišák

To poznám až na technické, zítra je zavřeno a pak to stíhám až v pátek.

Offline Radous

• Hero Member
Určitě je to tím ale souměrnej brzdnej efekt nezaručuju protože ten kotouč může být vyzrezlej víc než ten druhej a tím má menší třecí plochu. Rozhodně se to ale zlepší a nejspíš výrazně
Radouš

Offline Jindřišák

Tak on říkal, při bežným provozu by to brzdilo souměrně, ale jak bych na to dup, tak už ne. Ze začátku to brzdilo souměrně a dobře a pak se jedna strana prostě zastavila a vejš šla už jen jedna

Offline Rob

• Hero Member
Nechci ti blbnout už tak ustaranou hlavu, aby nakonec nebyla chyba na opačný straně. :angry:

Offline Radous

• Hero Member
Buď váznou desky nebo je špatnej kotouč ale jestli si do toho musel bušit kladivem tak bych to typoval na ty váznoucí desky. A jak teď popíchnul Robbi, udělej obě strany ale to už píšu po 3
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Když jsem byl na jaře na technický,zjistili mě, že mi jedno kolo brzdí huř, já sem to při běžný jízdě nepozoroval, ale nedalo mi to a po jízdě jsem si rukou jen tak šáhnul na kola a to, co brzdilo huř bylo o hodně horký než to druhý a byl to přidřený pístek, zatím to maká-zkus po krátké jízdě ošahat kola, třeba to budeš mít jako já.