GalantWeb

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Dneska mě nepadlo nemaj nezávisle zavěšený kola dva omezovače? Si to teď nemůžu vybavit jak to tam je.  Asi nahlídnu po letech do chytrý knihy -_-
Radouš

Offline Jindřišák

Pokud literatura nelže, je regulátor tlaku na každé kolo zvlášť.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pepe

Jak to je ? 
« Poslední změna: 18.11.2010 - 18:01:06 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Jindřišák

Je to připojeno mezi kompresorem a brzdama. Viz obrázek číslo 2. Mám zapojeny pouze otvory 1 2 5 6. Tudíž zadní brzdy. Akorát pepe má obrázek žraloka, ale je to prakticky stejny. Akorát já to mám uplně nahoře hned za klapkou.
« Poslední změna: 18.11.2010 - 18:02:23 od Jindřišák »

Offline Radous

• Hero Member
Sem měl vědět že to sem pepe dá, tak sem nemusel listovat. No ale aspoň sem se dozvěděl že jsou i elektrohydraulický brzdy continentaltelever nebo tak nějak to bylo napsany
Radouš

Offline Pepe

Něco lepší pro oki: :o Máš to i s datem výroby .  03.03.94
nebo též na :http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/
« Poslední změna: 18.11.2010 - 18:59:55 od pepe »

Offline Jindřišák

No koukal jsem na to s baterkou a ty nezapojený díry sou zaslepený. Pak jsou ještě nějaký dvě díry zespod, asi nějaký komory, kde je uložená ta regulace, ale bohužel žádné šroubení, vypadá to zalisovany.

Offline Jindřišák

Obvolávám všechny možný čerty, kdo by to mohl mít a mám zatím jeden úspech. Pán ze slušné vzdálenosti od nás to má na autě. Prej to stojí před servisem, ale neví v jakym je to stavu, ale prej by v tom měla být brzdovka. Cenu mám prej navrhnout. Tak co? Pak mi ještě zbývá nějakej vrakáč u HK a jinak nevím. Jsem z olomouce.

Offline Pepe

Nejdříve bych zkusil STK , po opravě brzd. Nebo zajeď na STKčko dej jim kilo a domluv se na zkoušce brzd , až pak , když to nebude vyhovovat, bych hledal náhradu - nebo jen profouknout danou trubici . :mellow: Ale nejdřív to zkus .

Offline Jindřišák

Ještě by mě ale zajímalo, jak ta sranda funguje. Ted jsem se díval na auta bez ABS a ty maj u toho pajšlu propojeny všechny otvory, maj to místo ABS. U mě to rozděluje abs, tak aby nebyl omezovač už v něm sakra a tahle součást už tam nebyla jen tak navíc.

Offline Rob

• Hero Member
Zkus někde ty válce a pak uvidíš, jestli se to bude týkat těch dalších věcí okolo,přeju ti, aby ne.

Offline Radous

• Hero Member
Jéé já se jen zeptal protože mi to vrtalo hlavou a ty hned že je to tvůj případ. Ty seš jak Náhlovskej. Ten má taky všecky nemoce :-D
Radouš

Offline Jindřišák

Tak jsem neposlech a v pátek koupil ten regulátor tlaku. Stál mě 300 a je v docela slušným stavu alespon z vnější části. Taky jsem zjistil, že se dá rozdělat, vespod je pojiska, stejná jako u prachovek na píscích brzd a pak už jen na křížový šroubovák, je to ovšem dost orezlé a navíc to nemá téměř žádné dražky na ten šroubovák, tak nevím, jak bych to rozdělával. V pátek to namontuju a pojedu na technickou, snad už mi bude přát štěstí.

Offline Pepe

No comment.

Offline Jindřišák

Asi takhle. Mel sem v pátek moznost si pucit auto i s naftou a zajet si kam budu chtit. Kdybych v patek na tu STK sel a neprosel, musel bych shanet ten dil zase az za tyden a za dalsi tyden na STK a to uz bych nestihal termin. Resil jsem to i s mechanikem co dela jenom brzdy, mrkl na to a říkal, že mam vymenit ten omezovac a zkontrolovat potrubi, jestli není někde poškozeny. Jinak si myslím, že tam ten problém musí být už pěkně dlouho a někdo se to snažil řešit. Destičky vzadu sou prakticky zánovní a kapalina byla při koupi taky nová, ale spojková černá až na dno. Minulou STK to muselo dostat jen za uplatek, to vim urcite, protoze to auto bylo v tý době zralý do šrotu. Pokud budu mít v pátek čas a povede se mi to, schválně ten omezovač rozdělám, nafotím, a uvidí se.

Offline Radous

• Hero Member
Začínáš stejně blbě jako já před lety. Bezedná pokladnička. Doufám že projdeš
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Tak nám od novýho roku zdražej technickou!

Offline m4rt4s

Taaak jsem byl dneska taky na technické..... asi 3 minuty. :laugh:  Chlap kouká, ja koukám, pod autem metrová kaluž benzínu. Tak jsem najel na kanál, a tam, kde byl kdysi palivový filtr, je teďka nějaká pomačkaná rezavá plechovka s dírama... :big grin:  :laugh: :laugh: :laugh:

Takže zítra opravit a repeté...
2.0 Wagon Sportedition

Offline Pepe

Že by tolik vody v benzinu ??? :o  :roll:

Offline m4rt4s

Těžko říct, ale spíš bych to viděl na povětrnostní vlivy.... Bývalý majitel s autem jezdil pořád a hodně, a sůl mu dokonce prožrala olejovou vanu (auto má novou).
2.0 Wagon Sportedition