GalantWeb

Světla

Rob · 364 · 107383

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Abych nemusel zakládat nový vlákno tak to napíšu sem. Jde o céóčko
Chci vyměnit podavač drátu za lepší jenže musím odpojit přívodní kabel hořáku od usměrňovače a tam je problém že je na usměrňovači zalisovaný. Napadlo mě ten usměrňovač rozebrat a po výměně podavače ho zase složit ale nevím jak usměrňovač funguje a proč jsou ty vývody natočeny každý na jinou stranu. Abych to pak neměl třeba rozštelovaný
« Poslední změna: 22.01.2011 - 15:47:41 od Radous »
Radouš

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Usmernovač je vlastne polovodič....dioda. a su jednocestný , dvoj cestný a mostikove prevedenie.....možeš ho kludne rozobrať len potom ho aj zlož tak isto.....dišatačne podložky musia byť ....aby ti to nezkratlo  To že su natočene každý na inú stranu je len z dôvodu lepšia: manipulácia s drátmi a bezpečnejšie prevedenie. Nepokazíš  nič ...Ale prečo proste necvakneš káble....a potom ich jednoduucho zlisuj....prepájkuj....P ozor ale na diody...nemusia byť rovnakého typu. Potom si daj bacha na to aby si ich dal na svoje miesto. Radšej označ káble ....v prípade rozdelenia vodičou- cvaknutím. Čo mi príde ako najmudrejšie......  :angry: :angry:
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

Podavač je přizpůsoben COčku, proč to chceč měnit ? Nemáš problém v bowdenu ??? Často se zalamuje drát ?? Profoukni
bowden vzduchem nebo plným tlakem CO2. -_- :mellow:   
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
Podavač je přizpůsoben COčku, proč to chceč měnit ? Nemáš problém v bowdenu ??? Často se zalamuje drát ?? Profoukni
bowden vzduchem nebo plným tlakem CO2. -_- :mellow:  
Protože tam chci dát eurokoncovku abych nemusel kvůli zavaření kousku hliníku prohazovat bowdeny. Jen přehodím plyn, drát, kladky, hořák a vařím   :D Ten lacinej podavač má co dělat aby utlačil dva metry drátu natož 3 metry a stejně bych na něj asi nesehnal kladky na hliníkovej drát. Takhle mi to přijde lepší
swiftt potěšil si mě  :D není to ho tolik na rozebírání. Je to hned druhej vývod za matkou
« Poslední změna: 22.01.2011 - 18:23:41 od Radous »
Radouš

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Tak to som rád....tak do toho . Nech sa darí :D
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

Bowden (vnitřní)a průvlak měníme proto aby se nedostaly železné piliny na hliníkový drát nebo nerez . Nehledě na to že pro hliník je lepší teflonový bowden . Ale jak píšeš, na kousek hliníku stačí . :mellow:

Offline Radous

• Hero Member
proto ten eurokonektor. Přehodím hadici nachystanou na hliník a jedu
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
Světla už mám nandaný, svítí to, ale každý jinak vysoko, tak jsem zkusil ten vrchní ozubený šroub, ale ten se mi zdá,že šteluje světla do stran a ne nahoru-dolu, jak na to?Fakt se do motorku vsune šroubovák tím se to šteluje?
« Poslední změna: 23.01.2011 - 12:38:43 od robb »

Offline swiftt

• Hero Member
Fakt :D Daj to nastavit kamosovi v servise alebo zbehni na stk a tam ti to za 50 nastaví chlápek :D
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

Světla už mám nandaný, svítí to, ale každý jinak vysoko, tak jsem zkusil ten vrchní ozubený šroub, ale ten se mi zdá,že šteluje světla do stran a ne nahoru-dolu, jak na to?Fakt se do motorku vsune šroubovák tím se to šteluje?
Na zadní straně motorku je 6hran  5mm . Nasadit 5ku oříšek na motor a štelovat . Pomůže ti malá ráčna . :mellow:  Zkracováním nebo prodloužením kroku se světlo nastavuje.
« Poslední změna: 23.01.2011 - 15:51:36 od pepe »

Offline Rob

• Hero Member
už jsem  to našel, dík, čekám na tmu.

Offline Rob

• Hero Member
Jedna ta výbojka mi svítí lehce do červena, to už je asi před smrtí, co? Mám tam zrovna Osram xenarc-kus 2000kč, máte někdo zkušenosti s těma čínskejma za 280kč  ?
« Poslední změna: 23.01.2011 - 18:23:12 od robb »

Offline Pepe

Není to vinou napájení ??? :undecided:  Za ty dva tácy jich budeš mít 7 a můžeš měnit .  :mad: Já vím jak se tam blbě leze . Dříve popisovaná úprava . :mellow:

Offline Rob

• Hero Member
Jo, tak to nevim, já když potřebuju vyměnit výbojku, tak musí celý světlo ven, mám tam tenhle bastl.

Offline Pepe

Tak to se úpodívej na typové značení, nevim jestli je čajna dělaj , asi jo , ale ...... :mellow:

Offline Rob

• Hero Member
« Poslední změna: 23.01.2011 - 19:00:36 od robb »

Offline Pepe

Offline Rob

• Hero Member
Tak to je supercena ,koupím 2, to mě nezabije, koukám ,že Koša rozšířil sortiment, kdysi každou sobotu na smíchovské burze - třetí stánek prodával svoje ručně dělané křídla a spojlery na auta.

Offline swiftt

• Hero Member
Takže v prvom rade nikoho neodsudzujem......Ale mám pre vás menší poznatok k tým xenám..... :mellow: 21.9.2010 sa kamarát stál účastníkom dopravnej nehody....Znenie dopravnej nehody. : Vodič motorového vozidla mercedes benz C 180 ŠPZ xxxxxxx ktoré viedol vodič xyz  pri , vyhýbaniu sa prekážke na cetnej komunikácii prešiel do protismeru kde došlo ku zrážke s motorovým vozidlom Peugeot 406 ŠPZ xxxxxxx ktoré viedol vodič zyx . Z dovodu väčšiej vážnosťi dopravnej nehody bola privolaná DP A RZP . Oboch vodičov ošetrili na mieste. ......Po dlhej dobe prišlo rozhodnutie z odelenia ....nakolko vodič motoroveho vozidla Peugeot 406 viedol vozidlo nesposobile na jazdu v cestnej premávke: tým že vykonal na vozidle neoprávnený zásah do sýstému vozidla ktoré je v rozpore so zákonom a to : dodatočnou motážou HID . Týmto porušil zákon o plynulosti a bezpečnosti v cestnej premávke ,  že vodíča vozidla mercedes C180 oslnil ktorý nedokázal takto zabrániť kolízii motorových vozidiel .
  :big grin: :big grin: :big grin:
Toto bolo len v skratke čo som si pamätal s jeho papiera .... tak a teraz k poistke . Kamoš musí zaplatiť opravu vozidla mercedes  lebo vynníkom nehody bol on.... z dovodu prehlásenia DI  .... takže pozor na to. Ja som chcel osobne dať sadu 4300K ale po tomto tam radšej nechám to čo tam má byť  :o :o :o :o
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

:mellow: Jo, jo, xeny jsou sviňa . :undecided: