GalantWeb

Světla

Rob · 364 · 107551

Offline LivArt

jojo, moc hezký... teď ještě to druhý...  :mellow:

Offline Werewolf66

ta bila je pekna....vypada to moc pekne :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline morfes

asi budu jediný, ale mně se to líbí tak, jak jsi to měl předtím...ten kontrast mi přišel agresivnější.
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Nebudeš jedinej. Mě se to taky líbilo víc před tím ale na druhou stranu musím uznat že teď  na mě to světlo působí takovým čistým příjemným dojmem. Temná agresivita je ale pryč.
Radouš

Offline Drak

V nejhorším tam dám zpět ty černý světla až se mi to zase okouká :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Werewolf66

tak me tak napada, svetla z VR4 nejdou dat do normalniho galanta co.
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline zexell

• Jr. Member
  • **
  • Mitsubishi LEGNUM VR-4 Type S

Offline Werewolf66

a jak je to s verzi pro levostrany provoz?....me by se docela libyly...ale aby to nesvitilo nadruhou stranu nez ma

Offline Drak

vyměníš paraboly a doděláš motorky na naklápění
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
Draku , jak jsi vyndal tu oranžádu z blinkru?
Já na bejvalým autě je nahřál horkovzduškou u surově kleštěma zkroutil a vytáhl.Je náká jemnější metoda, nebo jsi sundaval přední skla- nebo plexiskla?

Offline Drak

nahřát světlo v troubě nebo horkovzduškou a rozlepit. Potom oranžové plexi jen vyšroubovat.
Legnum VR-4 TypeS

Offline jorgin

na tom originálním jpn světle je to čiré sklo nebo plast? Při tom ohřevu bych se bál deformace celého světla...

Offline Rob

• Hero Member
to jsme 2, ale spíš to bude určo sklo.

Offline Drak

je to polykarbonat a vydrží celkem dost. O hodně víc než černý ABS plast na druhé půlce. Už jsem takhle "rozlepil" dost světel :) Kdo se bojí trouby může ohřívat horkovzduškou.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
draku, zkusil bych tu troubu, ale kolik minut maximálně?

Offline jorgin

také bych asi volil tu troubu? Jaká je doba přípravy této "lahůdky"  :laugh:

Offline Drak

daš to na plech a stačí na 150° a na 5 minut ze spodním ohřevem (pod tím plechem) a musí se píct když nejste pod dohledem :D
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
kurna , já mám plynovou troubu, to je u mě asi tak na půl? plyn je strašně rychlej. A ten štrudl potom na neděli bude asi trošku jinak vonavej, co? Ale komu se kdy podaří dát si štrůdl ála VR4-Legnum? ^_^  Už jsi to jednou psal, jak na to , ale tady v tom odkazu na 3. stánce to zrovna chybí-stránka je prázdná  http://www.galantweb.com/index.php/topic,1303.60.html
Jorgin, jak pokračuješ s počítáním kvaltů?
« Poslední změna: 04.10.2011 - 23:39:25 od Rob »