GalantWeb

Světla

Rob · 364 · 107495

Offline zexell

• Jr. Member
  • **
  • Mitsubishi LEGNUM VR-4 Type S
Se rozumi samo sebou vzdyt o nic neslo .Jsem rad ze mas radost....

Offline Rob

• Hero Member
Nemáte někdo /Drak,Zexell/ fotky předělaných světel zezadu? Hlavně motorku kam přesně se vejde.

Offline Drak

zítra je vyfotím, mam jen zepředu fotky. Motorek se da dat jen místo spodního štelovacího šroubu. A může bud do plastu vybrousit otvor stejnýho tvaru jako u evropských světel a nebo ze starých vyřizneš uchycení a to implatuješ na stejný místo v nových světlech. Pak aby se všechno vešlo musíš upravit patici na blinkr.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member

Offline kenry

• VIP Group
dík, za popis, foto pomuže. :mellow:

Už z toho zase děláš letadlo...? ](-: ](-: ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Rob

• Hero Member
Ne, jenom SE nárazník a světla.

Offline kenry

• VIP Group

rozumim ... už máš aspon zimáky...?odedneška jsou povynný... za nepřízniveho počasí.... ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Rob

• Hero Member
nemám, ted s autem nejezdím, ale stejně asi to budu muset přezout, kvůli 1 dni v prosinci, kdy musim na stk!! :mad:

Offline Hoody

Musíš jet, až bude hezky ! :D
jezdím za LPG ;)

Offline Drak

obrazky předělavky světel
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Drak

a poslední dva s rozdilem mezi jpn a eu světlem
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
Díky moc za fotky,ted je mi to už všechno jasný koukám, že u blinkru je fakt hodně málo místa. :(

Offline Drak

jo patice se musí oříznout a kontakty vyvést za roh
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
swift/ve vedlejší diskuzi/ se neozývá, tak sem hážu foto mojeho po přestavbě,tj. starý SE nárazník + jpn světla +mlhovky z 2001/vešly se tam jen tak tak.Mřížky jsem tam zatim dal/upravil/ z původního obyč nárazníku 2001, nic jinýho jsem momentálně po ruce neměl, časem asi předělám. Nárazník jsem opět stříkal sprejem, tentokrát jsem si do klar laku nechal dát tvrdidlo, tak jsem zvědavej, jestli to zase časem popraská nebo už ne. Jinak ty JPN světla tam jdou nandat fakt parádně zlehka/než ty origo euro.Ze všeho největší opruz při demontáži i montáži nárazníku jsou ty 2 samořezy u blinkru/hlavně na spolujezdcově straně-kdo nezkusil-nepochopí,ale jde to/.
« Poslední změna: 26.04.2012 - 19:03:32 od Rob »

Offline LivArt

Ještě černou mřížku a bude to dokonalý :mellow:

Ale i takhle je to peckovní :mellow:

Offline Rafik

Kráásně sis to vymazlil  :mellow:
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Rob

• Hero Member
Kráásně sis to vymazlil  :mellow:
No, taky sis měnil nárazník, tak uřčo víš o čem jsem psal,jinak jsem rád, že se vám to moje pseudo/nový-starý/ trochu líbí.

Offline Drak

a řezal jsi otvor pro motorky náklápění a nebo na technickou pujdeš ze starýma světlama?
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
Neřezal,zatím jsem tam ty světla vrazil, aby tam prostě byly,stejně skoro nejezdím a za tmy vůbec, zítra se chystám je snad nák poštelovat aby svítily doprava a ne doleva, na motůrky se chystám asi až v zimě, ps. mám čerstvou technickou a technikovi na stk jsem to řikal, že budu měnit světla. ^_^

Offline morfes

Ten nárazník je fakt krásnej  ^_^
taky jsem jeden čas laboroval s SE nárazníkem před FL, ale pak jsem to vzdal a nechal jak to je ](-: ty prahy jsi taky dával nově?
na stříbrný barvě to krásně vynikne!
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy