GalantWeb

koupím poloosu Galant 2,5 V6 98 (pravá, delší)

Offline Pavel LuPa

Mám problém, potřeboval bych koupit starší poloosu na Galant 2,5 V6 ročník 1998, delší na pravou stranu. Ne automat.
« Poslední změna: 30.11.2010 - 16:03:53 od Pavel LuPa »

Offline Rob

• Hero Member
Zdravím tě, sice ti s poloosou moc nepomužu, ale kecali jsme spolu v Brně a pár lidí odtud by chtělo vidět ten tvuj interiér, který jsem tu popsal, nemáš foto?Já jsem ti ten vnitřek jako jedinej nenafotil.

Offline Pavel LuPa

V garáži mám nějaké foto i interiéru. Teď je auto na heveru v dílně, jak to dořeším tak přidám nějaké aktuální foto.

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

vibrace při přidávání plynu a pod zatěží třeba při jízdě do kopce dělají vnitřní klouby poloos...taky je to celkem známá závada.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pavel LuPa

Kloub u převodovky mám vymáčklý cca 2mm, ale měl jsem strach že i poloosa může být mírně ohlá tak chci vyměnit raději celý kus, kloub u kola je OK. Poloosu jsem sechnal až na vrakovišti v Sedlčanech. V pátek má dorazit tak doufám že bude OK a vše bude vyřešeno. Teď nevím kam to pojedu vyzkoušet když nám tak napadlo. :lipsread:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pavel LuPa

Což o to, natočím to určitě auto mám celou zimu v garáži a v zásuvce, ale kde to protahnu aspoň 150, toď otázka. Asi budu muset po pěti letech přezout na zimní.

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
všichni kdo mají auto v cajku. Já parkuju venku bez dobíječky a nebojím se ani -30
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
To jsi s galošem do ted jezdil v zimě na těch 18náctkách a v poho?

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pavel LuPa

Jak jsem psal už pět let Galant nevijel v zimě z teplé garáže. :D

Offline Pavel LuPa

jinak auto co mám venku jede i v zimě pokud je dobrá baterka :-D

Offline Radous

• Hero Member
Však už venku nepadá. To jenom tady santa drak roztrhl peřinu  -_-
Radouš

Offline Radous

• Hero Member
Vždycky sem chtěl povoz co v zimě nejezdí  -_- Mi i skůtr startoval v -15 a to stál venku pod přístřeškem. Sice se mu moc nechtělo ale vždycky mě odvezl
Radouš

Offline Pepanak

• Sr. Member
A na kolik te ta poloosa vysla?
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81

Offline Pavel LuPa

Stála 4000,- Je to dost, ale velmi těžko se shání, Jinak se nabízí od dvou po ty čtyři. Já musím mít vždycky štěstí :lipsread:

Offline Pepanak

• Sr. Member
Tyhle vrakace,to je jeden zlodej vedle druhyho.Kdyz strejc schanel prevodovku do galiho 98,tak na vrakarnach za ni chteli nesmyslny sumy(okolo 10 tis),nakonec ji koupil od soukromyho prodejce i s obouma poloosama za 3000Kc,jedina vyhoda je,ze to co potrebujes mas z vrakarny nejrychlejc...
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81