GalantWeb

Cidlo ABS

Offline Pepanak

• Sr. Member
Zdravim chlapi!Tak sem se dnes konecne dostal na moje nefunkcni ABS-z drivejsiho mereni uz sem vedel,ze nejaka zrada bude v pravim zadnim cidle.Kdyz sem tu procital vase prizpevky se zkusenostma s vyndavanim cidel a jeste jak tu nekdo psal,ze cidlo stoji kolem 9tis,tak se mi do toho vubec nechtelo.Nakonec to dopadlo tak,ze sem vyrval ten plastovej vnitrek cidla a do oplechovani,co tam zbylo sem nacpal cidlo z kamionu(to sem musel jeste trochu omotat izolepou,aby tam pekne sedelo)Po projeti kontrolka zhasla a ABS pri brzdeni zdase funguje jak ma.Ted muj dotaz,myslite ze bude vadit,kdyz to cidlo co sem tam dal ma odpor cca 115O ohmu a ostatni cca 1250ohmu?Jde mi o to,aby to sice ted na chvili nefungovalo,ale casem to neudelalo vetsi neplechu,nez byla doposud(myslim tim,aby se treba nestalo neco s jednotkou)Jo a jeste,kde se da sehnat cidlo,co by tam melo pasovat?Nejak sem na zadny na netu nenarazil.Dik za rady a pripominky.
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81

Offline Rob

• Hero Member
Já myslím,že ten 100 ohmovej rozdíl  nevadí.

Offline Pepe

http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=mereni-cidel-abs&cisloclanku=2005062902    , po přečtení odkazu , jak píše robb, 100 ohmů by jednotka měla snést . Jinak by už hlásila chybu . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001