GalantWeb

Vánoční nadílka

Pepe · 143 · 40946

Offline kenry

• VIP Group
Tohle je finále Vánoční nadílky .

No té taky dost.... sem to viděl do dalších vánoc.....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Pepe

Kola AUTEC  15x7" ET 42 . -_-  Kenry, kemo, na lakovnu se občas čeká , ale vyplatilo se . Komplet haubna, nárazník ,zadní blatníky k oknům včetně kytu--------5 000,-. :-D
« Poslední změna: 15.08.2011 - 16:57:34 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Benytrans

• Hero Member
Rafiku budeš dávat zbytek auta do laku??? Je to jen jak je ta barva nová a nebo fakt lakýrník nechytil odstín??? Jinak ale dobrý práce, ten nárazník sluší, klidně bych tam vrazil nějakej kvalitnější černej tahokova do něj nějakou uni kulatou mlhovku...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Rafik

Do laku půjde celé auto znova - říkal jsem ať ten předek stříkne nějakým základem, že mi to je jedno, hlavně ať se to nějak ošetří, protože kapota a blatníky byly úplně nové, hnedka by to chytlo rez. No a on to stříknul nějak tak podobně jako ta zadní část auta (přední dveře jsem měnil taky, protože byly rezavé, ale ty lakované nejsou, zdálo se mi to zbytečné - je to modrofialová barva). Do toho nárazníku bych chěl originální věci, např:

http://allegro.pl/mitsubishi-galant-avance-halogen-halogeny-komplet-i1745449677.html

http://allegro.pl/mitsubishi-galant-avance-99-03-kratka-zderzaka-i1745982939.html

http://mychak-tym.cz/?p=productsMore&iProduct=14134&sName=MR-465-892-krytka-p%F8.n%E1razn%EDku-sport-line--origin%E1l-
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline kenry

• VIP Group
Kola AUTEC  15x7" ET 42 . -_-  Kenry, kemo, na lakovnu se občas čeká , ale vyplatilo se . Komplet haubna, nárazník ,zadní blatníky k oknům včetně kytu--------5 000,-. :-D

tak to je velice pěkná cenovka... to chňápu.... :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline morfes

Rafiku kde jsi koupil ten nárazník? Já bych radši chtěl ten ze starší sport edice před faceliftem :)
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member
Rafiku kde jsi koupil ten nárazník? Já bych radši chtěl ten ze starší sport edice před faceliftem :)
   to já taky, nák si na ten muj novější předek nemužu zvyknout.

Offline Rafik

Nárazník jsem koupil od Otyse - rozbil svého galanta.. Na allegro.pl jich je spousta
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline morfes

sakryš a jak se řekne polski přední a zadní nárazník? ](-:
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Drak

stačí tam napsat "galant avance" a najde ti to hromadu plastů a pak už narazník dohledáš
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

no právě že to spíš neposílaj vůbec. Proto se tu nahání nějaký kontakt, který to dokáže z polska dostat do čech za rozumných podmínek
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Dá se s nima domluvit. Samo že se najde i dost takovejch co nechtěj poslat za hranice což nechápu. Je to přece taky kšeft. Zatím sem neukecal jen jednoho poláka  :-D
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
no právě že to spíš neposílaj vůbec. Proto se tu nahání nějaký kontakt, který to dokáže z polska dostat do čech za rozumných podmínek

zkusil jsi toho kluka co sem psal.. níž..? cele sem to nečetl tak nevim jestli jsi to zkoušel...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline LivArt

Tenhle nárazník na 2002 galantu je americká verze nebo napasovaný nárazník z novějšího?

(kdyby někomu ten obrázek nefungoval, tak to sem napište a já to pořeším)

Offline Drak

to je americká verze
Legnum VR-4 TypeS

Offline Rob

• Hero Member
(kdyby někomu ten obrázek nefungoval, tak to sem napište a já to pořeším)
[/quote]   mě se to zatím nechce zvětšit.

Offline LivArt

to ani zvětšit nejde, takhle to bylo na tgc.

Offline Rob

• Hero Member
Ted řeším s polákem pár dílů za pár šupů a ne a ne ho ukecat ať mi to pošle do Čech, je to 380km tam a zatím to ani na allegru nemůžu koupit , protože  má zakliklý, že neposílá do zahraničí, tak ted nevim, jak na něj?Udělat si účet, jako, že jsem z Polska a dojet si tam osobně?Ale chtěl bych to ./nárazník a víko kufru./Napadá vás něco? Za benzín dám3000, za naftu 1800, jak to udělat ještě levnějc? :'(

Offline Jindřišák

Poláci jsou svině, nikdy nechtěj nic poslat, ale u tak velkejch věcí se mu ani moc nedivím -_-
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.