GalantWeb

Prodám Galanta 2,4GDI kombi

Offline salli_88

Prodám galanta 2,4GDI kombi, tmavě modrá metalíza, automatická klima, otáčkoměr, dobrý stav, drobné oděrky od kamínků.

Offline morfes

technická - co fotky, kolik to má najeto, trochu popsat stav, cenu jakou si představuješ, jakou výbavu (fakt bych nečekal že to bude otáčkoměr...), atd atd...takhle to chceš prodat? :D
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline tomasssr

Automatická klima s otáčkoměrem ^_^
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline salli_88

* Rok výroby: 1999
    * Najeto [km]: 192000
    * Objem motoru [cm3]: 2398
    * Výkon motoru [kW]: 110
    * Palivo: Benzín
    * Karosérie: Kombi
    * Počet dveří: 5 a více
    * Stav: Používaný
    *
      Další informace
      ABS, Autoalarm, Elektrické ovládání oken/zrcátek, Bez nehod, Klimatizace, Metalíza, Airbag, Autorádio, Posilovač řízení, Centrál na DO, Imobilizer, Protiprokluzový systém,

Offline johny11

Tohle je základní verze pro Japonce,to co tu píšeš není žádná novinka jako pro Evropské vozy,hod sem cenu abychom byli v obraze a hlavně nějaké foto.Žralok je nadherný vůz a myslím,že zájemce by chtěl vidět jak vypadá než ho koupí.Díky Johny 11

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Misak

vim o ESP, ale snad az 2000+.......?
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline blazen

• Hero Member
TCL a měly by to mít už snad od roku 97 za příplatek ..jediná věc co mi ve výbavě chybí

Offline salli_88

Takže, konečně mi čas dovolí všechno upřesnit...

Rok výrovy 1999, najeto 194 bude 195 tis. km.
Má drobné vady na laku způsobené provozem kamínky atd., jinak jediná závada o které vím je nefunkční ABS senzor na zadním kole takže nefunguje celá, nutno vyměnit, oprava cca 5000. Dale vyměnit olej a rozvody, můžu zařídit v autorizovaném serivsu doložím dokladem.

Cena 70tis. k jednání.

V ceně je nová dálniční známka 2011, fungl nové zimní kola, GSM alarm napojený na pult ochrany REX zn. JABLOTRON v ceně 13tis. kč., dále přidám parkovací senzory s tónovou signalizací, které ještě nemám namontované, autorádio SENCOR  mp3, CD. Klima má modré podsvícení.

Další fotky pošlu mailem nebo nahodím zítra. Jinak profilová.

Offline Rafik

Nechci šťourat, hodně štěstí při prodeji, ale pokud 70tis Kč, viděl bych to tak těsně nad polovinu.
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Radous

• Hero Member
Taky nechci šťourat ale 70tis za 12 let starý auto je moc. Udělej abs a líp to prodáš ale ani tak nedostaneš 70. To by muselo bejt v supr stavu. To víš.. dvoulitr v benzínu při dnešních cenách paliva, každej vidí jen tdi, cdi, jtd, hdi
Radouš

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

TCL a měly by to mít už snad od roku 97 za příplatek ..jediná věc co mi ve výbavě chybí
TCL měl už 93-96 V6. (některý kusy)
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline blazen

• Hero Member

Offline tomasssr

neměla by mít 99 ty pěkný budíky už?

Neměla, 2000 vejš až..

Offline morfes

zvenčí to je facelift ale zevnitř ne...asi zrovna případ, kdy jim zbyly staré budíky :-D

Offline tomasssr

Facelift probíhal tak nějak postupně kolem roku 2000
Já měl taky 99(prosinec) a měl jsem faceliftovaný spojlery, zadní lampy, bílé blikače, ale budíky+volant taky obyč..
« Poslední změna: 30.12.2010 - 12:43:58 od tomasssr »

Offline Misak

Ta fotka s tachometrem s 989km na dojezdaku a temer pulka nadrze me hooodne pobavila. Kez by to byla kazdodenni skutecnost :-(
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline morfes

OT:
zrovna včera jsem se díval na díl Top Gearu z 08 a jeli tam s Jag X-Type 3.0 twinturbo, Polo 1.2 Bluemotion a Legacy 3.0 diesel. Měli ujet vzdálenost cca 750mil (1200km) na jednu nádrž...všichni to dokázali ujet a Jaguaru zbylo v nádrži na dalších 120mil :o
Takže když se chce, tak to jde :)

Offline Radous

• Hero Member
To dělaj machry ale kdyby měly jezdit tu samou trasu co já do práce a zpět, tak najedou s bídou třetinu těch km. Když jsou příznivý podmínky, tak těch 1200 na nádrž ujedu i se žigulem :D
Radouš