GalantWeb

Prodám Galanta 2,4GDI kombi

Offline LivArt

...navíc zatímco Polo a Legacy jeli ekonomickou jízdou, Jaguár nebyl teda nijak šetřenej.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

OT:
zrovna včera jsem se díval na díl Top Gearu z 08 a jeli tam s Jag X-Type 3.0 twinturbo, Polo 1.2 Bluemotion a Legacy 3.0 diesel. Měli ujet vzdálenost cca 750mil (1200km) na jednu nádrž...všichni to dokázali ujet a Jaguaru zbylo v nádrži na dalších 120mil :o
Takže když se chce, tak to jde :)

Subaru 3.0 diesel nedělá... dělá jen 2.0 boxer diesel..
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Drak

no a ještě sis je musel objednat jako příplatkovou výbavu. Standartní byly pořád klasický budíky.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Duni

To dělaj machry ale kdyby měly jezdit tu samou trasu co já do práce a zpět, tak najedou s bídou třetinu těch km. Když jsou příznivý podmínky, tak těch 1200 na nádrž ujedu i se žigulem :D
jo :D porad z kopce a nejlepe vypnout motor :D

Offline m4rt4s

70 000Kč je opravdu těžký úlet, navíc za auto, které není v perfektním stavu (ABS). Bohužel na hodnotě nepřidá ani motor, 2.4 GDIčko lidi nechtějí. :big grin:

Já bral svýho Galiho za 35 000, a to byl 8000km po rozvodech, hydrech, brzdách, a jako bonus letní 17"kola a zimní 15".

Reálnej odhad: Tvé auto ve stavu, jako je teď má cenu tak kolem 30 000, pokud jej necháš opravit, tak 40 000 max. :mellow:
2.0 Wagon Sportedition

Offline tomasssr

70 000Kč je opravdu těžký úlet, navíc za auto, které není v perfektním stavu (ABS). Bohužel na hodnotě nepřidá ani motor, 2.4 GDIčko lidi nechtějí. :big grin:

Já bral svýho Galiho za 35 000, a to byl 8000km po rozvodech, hydrech, brzdách, a jako bonus letní 17"kola a zimní 15".

Reálnej odhad: Tvé auto ve stavu, jako je teď má cenu tak kolem 30 000, pokud jej necháš opravit, tak 40 000 max. :mellow:

Asi tak, ale zkusit to může, třeba se někdo chytí -_-
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline kenry

• VIP Group
Jo za 30 ho vemu pro segru z dvouma děckama....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)