GalantWeb

K: Silentblok motoru

Offline Howler

Čaute,
 při výměně motoru jsem zpozoroval , že silentblok motoru co je na nápravnici je uz trošku KO, tak zháním náhradu místo něho pokud se někomu válí doma. Nejsem si jisty jestly :mellow: to musí být přímo z V6 nebo by pasoval i z 1.8, tak spiše nějaky dárce z 6a12 díky 

Offline tomasssr

Zkus Mychaka z mitsuclubu, ten má před barákem jednovo V6 kulatýho na díly...
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline kandry

Zkus Mychaka z mitsuclubu, ten má před barákem jednovo V6 kulatýho na díly...
Já mám doma nějaký silentbloky z kulatýho 2.5 V6
« Poslední změna: 31.12.2010 - 16:28:16 od kandry »

Offline Howler

ty co jsou vyfocene, tak jeden je ze strany převodovky a ten vlevo ze strany rozvodu. Potřebuji co je na nápravnici, tak pokud maš dolož mi to fotem díky

Offline kandry

ty co jsou vyfocene, tak jeden je ze strany převodovky a ten vlevo ze strany rozvodu. Potřebuji co je na nápravnici, tak pokud maš dolož mi to fotem díky
tak ten bohužel nemám

Offline Howler

neví někdo, zda by mi pasoval silentblok z 2.5 V6 na 2.0 V6 ?

Offline Drak

na 2,0 je jinej než na 2,5
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Howler

Offline Drak

a co ten starej vylejt lepidlem na okna?
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Howler

co jsem slyšel, tak to takřka nemá žádnou životnost, ani se mi temu nechce moc věřit na to, jaká váha na něj působí :mad:

Offline Howler

spiše jak moc je z 2.5 jiny, jestli šířkou tak by se dala ta oska zbrousit...ve workshopu mi nijak neporadili

Offline Drak

ja tu mám akorát čísla dílů bez rozměrů. osu bud ubrousíš nebo podložíš, ale aby se nelišily průměrem.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Howler

tot otazka, kdo by měl ten silentblok, at připíše pruměr válce :mellow:

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
co jsem slyšel, tak to takřka nemá žádnou životnost, ani se mi temu nechce moc věřit na to, jaká váha na něj působí :mad:
já bych tomu lepidlu věřil když se to udělá kvalitně. Ale počítej s tím že to bude tejden v teple tuhnout
Radouš

Offline Pepe

Není dobrý nápad, stane se z nej jen kus gumy bez možnosti pružit . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Howler

ja nevím, má s tim zalepenim okenářským lepidlem někdo nějaké zkušeonosti?

Offline Radous

• Hero Member

Offline Drak

Kdysi jsem jeden takto vyplnil a myslím, že přežil auto. Jestli budeš shánět nový, je to číslo dílu MB844290. U nás asi jen origo...nahradu nikdo nemá
Legnum VR-4 TypeS

Offline Pepe

ja nevím, má s tim zalepenim okenářským lepidlem někdo nějaké zkušeonosti?
Něco probíralo na mišiklubu- myslim na Lanceru- vyplnil silenty a motor kopal do spojky , prý se skoro nerozjel . Když je motor natvrdo -------- :( :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
Jedině pak do té gumy vyříznout nějaký otvory aby to teda pružilo
Radouš