GalantWeb

prodám galant 1993 2.5 V6 4WD 4WS sekvenční LPG

Offline Howler

kdybys byl tak ochotnej a na email mi napsal cenu a pokud maš foto, díky -_- howler@seznam.cz

Offline kandry

kdybys byl tak ochotnej a na email mi napsal cenu a pokud maš foto, díky -_- howler@seznam.cz
na všechny stejný metr,takže za 400,- a fota budou zítra chlapci,za chvíli jdu na noční a už se mi nechce kokotit s foťákem :-)

Offline Howler

Offline kandry

bavíme se o zadním nárazníku a jeho lízátku, to ja myslím -_-
jo takhle tak to jsem přehlédnul to sorry,tam lízátko není

Offline kandry

nějaké fota zde: http://kandry.rajce.idnes.cz/Gali_2.5_4WD_4WS/ auto je špinavé sorry :-D ale účel ty fotky splní,pište co chcete nafotit třeba i detaily a já to tam prostě jenom přihodím

Offline morfes

škoda ho na díly :mad: ale co se dá dělat...
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
co všechno je třeby vyvařit a co dalšího je nutný udělat aby to bylo schopný dalšího provozu?
Možná bych věděl o někom kdo by si ho vzal
Radouš

Offline Radous

• Hero Member

Offline kandry

co všechno je třeby vyvařit a co dalšího je nutný udělat aby to bylo schopný dalšího provozu?
Možná bych věděl o někom kdo by si ho vzal
stále je to schopné provozu :-D

Offline Radous

• Hero Member
co všechno je potřeba vyvařit a co je nutné vyměnit aby prošlo STK ?
Radouš

Offline tomasssr

Cituji Codehuntera z mitsubishi clubu:

"po dnesni prohlidce na zvedaku(kde uz prvni problem byl za co to vubec zvednout) sme se shodli, ze to auto uz je po smrti. Vzadu uhnite nosniky a drzaky zadni napravy. Vepredu uhnite domky tlumicu a na jedne strane uplne urvany tlumic a praskle rameno stim, ze to drzi cele jen na pruzine. Na oleji najeto 30tkm. V prdeli jeden homokinetak uplne + milion dalsich veci u tak stareho auta"

Myslím ,že by to bylo lepší rozprodat na díly :D
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline Radous

• Hero Member
sem myslel že když je původní cena 33tis tak tomu odpovídá i stav vozu. Předpokládal sem 1 -2 čepy a třeba lem nebo něco drobnějšího. Ale toto mi vyrazilo dech.
 KANDRY ty si děláš kozy žejo?
V tom případě prodávám mýho žraloka za 540 000kč V ceně jsou dvě sady elektronů. Auto je v perfektním stavu. Předevčírem jsem s ním byl naslepo bez nějakých oprav na STK (ani žárovky sem nekontroloval) a prošlo s pochvalou za ramena jak na přední tak i zadní nápravě a druhou pochvalou za brzdy. Do budoucna je potřeba vyvařit jen spodní lem dveří a lemy zadních blatníků. Ještě bych doporučil případnému zájemci vyměnit zadní podsedák protože na něj někdo něco vylil ale i po vyčištění je to trochu poznat. Jinak je v supr stavu. Kdo ho chcete za půl mega?   :-D :-D
« Poslední změna: 17.03.2011 - 19:31:50 od Radous »
Radouš

Offline kandry

sem myslel že když je původní cena 33tis tak tomu odpovídá i stav vozu. Předpokládal sem 1 -2 čepy a třeba lem nebo něco drobnějšího. Ale toto mi vyrazilo dech.
V tom případě prodávám mýho žraloka za 540 000kč V ceně jsou dvě sady elektronů. Auto je v perfektním stavu. Předevčírem jsem s ním byl naslepo bez nějakých oprav na STK (ani žárovky sem nekontroloval) a prošlo s pochvalou za ramena jak na přední tak i zadní nápravě a druhou pochvalou za brzdy. Do budoucna je potřeba vyvařit jen spodní lem dveří a lemy zadních blatníků. Ještě bych doporučil případnému zájemci vyměnit zadní podsedák protože na něj někdo něco vylil ale i po vyčištění je to trochu poznat. Jinak je v supr stavu. Kdo ho chcete za půl mega?   :-D :-D
nikdo po tobě nechce abys ho bral celého,proto ho taky prodávám na díly :-D

Offline Rafik

Ty jsi prostě úplně mimo... nikdy jsi to auto neviděl, tak laskavě drž hubu. cenu toho auta nedělá auto jako takové, ale ty díly, které v tom jsou.
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Pepe

Ááááá, mám dojem že se ozval bývalý majitel . :mad: :mad:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rafik

Ááááá, mám dojem že se ozval bývalý majitel . :mad: :mad:

No to joo. Protože vím o co se jedná a nelíbí se mi, když to někdo kritizuje (cenu) předem
« Poslední změna: 20.03.2011 - 18:57:03 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Pepe

No jo, kámo , ale za tuhle zimu mohla kastle dostat tak na prdel , že prodá jen mechanické díly . A to je pro VR4 v českých podmínkách potupa . Též jsem bouranýho Galanta raději dal do kopy , než ho rozprodat a sešrotovat . Škoda pěkné Miciny . :(
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001