Ahoj, chci se poradit, než začnu měnit díly. Galoš mi začal pri jízdě cukat, nebo spíš jedu po obchvatu a zničeho nic to cukne a zas šlape dál. Pak se mi jednou ráno, když byla rosa stalo, že sem ho natočil, ale měl nějakej nepravidelnej chod. Šahl jsem na motor, když sem se dival co je a dostal jsem pěknou ranu. Pak sem si všim, že kolem rozdělovače lítaj jiskry přes víčko. Sem ho rozdělal a bylo v něm pěkně vlhko, tak jsem ho vysušil, i trošku očistil jemnym šmirglem, složil a šlapal v pohodě. To občasný cukání zůstalo. No a ted sem se chtěl rozjet z křižovatky a motor zacukal a zůstal jsem stát uprostřed, po sešlápnutí spojky šel zas krásně na volnoběh, zkusil sem se rozjet znova, udělalo to to samy, tak sem mu dal za uši, na dvojku cukal zas a na trojku už se rozjel. Může takový peklo způsovat to víčko? Svíce mam novy a už sem koupil i palec, jen čekám až dojde to víčko. Kabely pamatujou císaře pána.. Jo a ještě mi nejspíš teče olej přes O kroužek a taky u jedné svíce do te dutinky přes víko, ale to by snad nemělo mít vliv.