GalantWeb

nesvítí palubovka,spz,parkovačky na půl...

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
čaute....mám takový drobný problém, nějak mi nesvítí osvícení palubovky, pravá parkovačka a osvětlení spz jo a zadní pravá parkovačka taky ne....

na palubovce spz a v předních parkovačkách mám diody myslel jsem že bylo nějaké přepětí bo bůhví co a že nějakou náhodou to prošlo přes odpory a vypálily se diody ale včera jsemjen tak zkusil na přívodní kabel k diodám v palubovce navést elektriku a svítí jo a taky to začlo pípat (při zapnutých světlech a otevřených dveřích) to taky jinak nepípá....

takže ještě dnes jsem zkusil třeba u spz jestli tam jde elektrika a nejde.....

problém je v tom že první co jsem udělal je kontrola pojistek.....a vše bylo ok....
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Ako som Ti naísal na sklo. Poistky Ok  :D fajn. Skontroluj prívody. Ukostrenia. Či su páčky ok. Premeraj či ide do vypínača prívod. proste musíš nájsť chybu. Prívod ide ? tak treba hladať chybu dalej . Nejde skusiť pripojiť plus na kontakt a testovať.....proste hladať kde to je .... všetko poriadne kukni od rele až po páčky + trasu vodičov  :undecided: :undecided:
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no já se právě bojím že to bude někde po trase a tak nějak se vrtat v té zpleti kabelů se mi moc nechce kór teď v té zimě  :'(

Offline Rob

• Hero Member
měl jsem podobný problém na mazdě i daihatsu-100w žárovky od předchozího majitele, u daihatsu jsem musel natahat nový kabely , u mazdy to nešlo, kabely byly někde propečený a nenašel jsem kde, pak jí stejně ukradli.

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
aha takže jakože ty kabely ,,vyhořely" ???? a jak je to možný???? vždyť až na zadní světla tak všude jsou napojený ledky, v parkovačkách dvě bílé v palubovce modré a spz modré (viz foto v galerce) ale jak sem psal když jsem to napojil na šťávu tak palubka svítila takže ledky ko nejsou jak jsem si myslel jako další variantu....

su z toho volaký zmeťený.... :roll:

Offline Jindřišák

Předpokládám, že máš galanta 93-96. Zkontroluj pojistky v motorovym prostoru. V takové žluté kostičce. Musíš ji nejdřív vysunou nahoru a pak šroubováčkem vyšprtnout tu pojistku do boku (sou tam dvě). Určo bude spálená, jo a nemělo by ti jít radio.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Rob

• Hero Member

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
takže....

1) rádio jde )je zapojený na origo iso konektory....) můžu ještě zkusit tu žlutou jak říkáš ale prohlížely jsme to dneska tak nějak a vše ok....

Robb:

napytel, všude chcou abych byl po zkušebce....což je teda jako napi*u jak hlavně pro mě tak i pro ně, kamarád měl teď po zkušebce a byl cca 2,5 týdne normál ve smlouvě a stejně ho vykopli ještě s jedním borcem.....jako i to že člověk má normál smlouvu  v dnešní době nic neznamená..... :mad:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
zkoušel ale admini mě to neschválili pak už sem to nezkoušel......

ideálně kdyby mi někdo půjčil 150 t a napsali sme že mu to budu splácet po 5-10t měsíčně.....

horší je že sice  práci mám od listopadu jenže to byla dohoda a šéf dal smlouvy na neurčito až v lednu takže nejbližší pokus bude na konci března.... :(

Offline Benytrans

• Hero Member
Já si nejsem uplně jistej, jestli někdo kdo může dát z platu stranou 10 000,- potřebuje půjčku 150 000,-... Jestli někde dlužíš, tak jim to taky můžeš splácet ne?
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
PRÁVĚ PROBLÉM JE ŽE JAKSI SE SPLÁCENÍM UŽ ČEKALI A TEĎ TO CHCOU ,,IHNED" DOPLATIT

těch 10 je teoreticky....ono 6t vyjde elektrika+voda a když dostanu výplatu 20t tak si spočti kolik ti zbude na měsíc žití pro 3 lidi

.prostě pro nás je ideál vzít jednu a poplatit a pak ,,vklidu" splácet jen tu jednu aniž by jistí lidé klepali na vrátka....

Offline Radous

• Hero Member

Offline Benytrans

• Hero Member
Když jim každej měsíc něco dáš tak na tebe nemůžou, hlavně si nech peníze vyplácet v hotovosti ať ti to nemůžou strhávat... Až zaťukají, tak jim dej do ruky 10 000,- vypiš si na to příjmovej (výdajovej) doklad ať ti to podepíšou a basta... Za dva roky to máš z krku...

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no problém je že tak zacpem hubu jedněm ale ono toho je víc......to je to....

jako jsou to ,,menší" částky (říkám, 150t a ještě by mi zbylo) něco se už poplatilo jenže jak to udělat dál no....přijdou jedni vemou si to ale na druhé už nezbyde to je to...

proto řešení jedné půjčky a je vyřešeno

Offline Radous

• Hero Member
Domluv se na jiných splátkových kalendářích. Myslím že na to rádi přistoupí
Radouš

Offline Benytrans

• Hero Member
Jojo, nejhorší je dělat mrtvýho brouka, jestli to nemáš popujčovaný od nějakejch mafiánů, ale od bankovních institucí maximálně od providentu, tak ti splátkovej kalendář dají...

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)