GalantWeb

zase 4g63 SOHC

Offline marfyk

• Newbie
  • *
Zdravim, zkusim jeste jestli nekdo nebude mit napad nez meho milacka (Galant GLSi 2.0 80kW SOHC, r.v 91) odvezu na slis.
Motor startuje na cvrknuti, ale pokud pridam plyn tak v rozmezi 1000-3000ot motor jakoby zakopava (zvuk jak traktor) a cele auto dost vybruje, cele to pouze pod plynem  a zatezi, nad 3k ot se vse uklidni a vse jede jak ma i kdyz si nejsem jistej vykonem. uz to trva nejakou dobu prolezl jsem forum ale myslim ze nic podobneho tu neni, prvni me napadl preskoceny rozvodak, mrknul sem na nej a na znackach sedi, zkusil sem o zub do obou stan ale spis k horsimu (ztrata vykonu). S autem se da jezdit ale spis jak s nejakou 1.1 s lehkou nohou na plynu, jak potrebuju trochu vykonu musim dost podrazovat abych se dostal nad 3k ot a bylo to co k cemu, driv sem jezdil pekne od spoda nebyl problem :( mam jeste jedno auto na dily ale vubec nevim co vyzkouset, napadl me trasfer paliva ale zase kdyz to ve 4k  potrebuje prece vic paliva a to uz jede dobre, nevim no, za pripadny postrehy diky.

Offline Benytrans

• Hero Member
Co zkusit prohodit lambdu??? nebo aspoň zkusit zatím vypojit, jestli posílá nějaký bludy tak by se to odpojením mělo řekl bych asi trošku zlepšit ne? motor najede na tvrdý mapy???
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Jindřišák

Problém je, že to často odpojenou lambdu ani nezaregistruje, aspon u myho kulatyho nic. Z toho co popisuješ těžko říct, do 3000 ot. se projevuje třepáním motoru a špatným zvukem nepravidelnej chod motoru, takže by mě napadlo zkouknout svíce. Pak by mě ještě tak napadl přicpanej vejfuk. Vyblikání chyby si předpokládám pro sichr zkoušel.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Ghost Buster

Já vím, že se opakuju, ale šel bych první po kabelech ke svíčkám. Pak bych mrknul na palivovej filtr a pak už to musí jedině někde přisávat vzduch, cokoliv jinýho už člověk sám doma moc neodhalí (pokud se v tom trochu víc nevyzná).

Offline Pepe

Problém je, že to často odpojenou lambdu ani nezaregistruje, aspon u myho kulatyho nic. Z toho co popisuješ těžko říct, do 3000 ot. se projevuje třepáním motoru a špatným zvukem nepravidelnej chod motoru, takže by mě napadlo zkouknout svíce. Pak by mě ještě tak napadl přicpanej vejfuk. Vyblikání chyby si předpokládám pro sichr zkoušel.
Co rozvody ??  Že sedí na vačce , dobrá , ale co vyvažovačky ???
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline marfyk

• Newbie
  • *
vyvazovazky sedi, zkousel sem ji nasadit o otacku a to je pak slyset hodne spatnej zvuk, vyblikani taky nic, lambda vymena, resp sem menil cely vyf. vedeni i s labmdou z jineho auta.
 vyzkousim ty svice

Offline Pepe

vyvazovazky sedi, zkousel sem ji nasadit o otacku a to je pak slyset hodne spatnej zvuk, vyblikani taky nic, lambda vymena, resp sem menil cely vyf. vedeni i s labmdou z jineho auta.
 vyzkousim ty svice
Když se podíváš do manuálu, vyvažovačk se aretuje šroubovákem --- jukni na to . Otočení o 180°není dobré .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline marfyk

• Newbie
  • *
tak nevim, zatim sem nic nenasel, jeste me napadla jedna vec, sviti mi neustale rezerva paliva, rucicka normalne funguje, lae i kdyz mam skoro plnou tak sviri kontrolka, nema tohle auto nejakej jako dojezdovej mod, ze si r.j. mysli ze nemam benzin?

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline odos

já bych typl zapalovací soustavu. tj cívky, kabely, svíčky. vodu ti to neřere? jakou mají svíčky na elektrodě barvu?

Offline marfyk

• Newbie
  • *
zdravim, po pekne dlouhe dobe jsem vyse zmineny problem vyresil, a to ze jsem vymenil vstriky paliva. samozrejmne to je to posledni co slo, po elektrice, svicich, filtrech, rozvodech ;)

Offline Benytrans

• Hero Member
To je zvláštní, to by mě nenapadlo, to znamená že vstřiky asi nedovíraly a jelo to na moc bohatou směs, kterou už ani řízení motoru nedokázalo vykompenzovat zkrácením doby vstřiku?
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)