AHOJ Chlapi, vím že neustále otravuju, ale asi vím, kde je zakopaný pes. Teda doufám. Jen od vás potřebuji pár info a rad. Takže ať to shrnu. Jak jsem psal, koupil jsem pojízdného Galanta s kterým dříve dělali bůh ví co. k tomu jsem dostal ještě stejného galanta na ND s dobrým motorem, ale už nepojízdného. Obě auto jsou verze 4x4, 4WS. Dnes jsem si zaparkoval galoša vedle druhého a bral nějaké díly. Poté jsem si všiml nějakých rozdílností, a to v elektrokabeláži v motorovém prostoru.přebývá mi spousta konektorů, které v tom galošovi na ND vůbec na kabeláži nejsou. Bádal jsem dál a našel jsem rozdílné ECU (viz foto), dokonce ta v pojízdném byla popsána jako "špatná"ale auto jede (ale málo jede a žere, diagnostika OK). Dále jsem prověřoval vstřiky a také měly rozdílné hodnoty (viz foto). nakonec jsou tam i rozdílné klapky (viz foto) . Jinak bylo vše stejné. teda z venku motor vypadá stejně. interiér exteriér také identický. mám takový dojem, jako by tam někdo posadil dvouvačkový motor místo jednovačky a nic víc. ale nemůžu soudit, protože ty rozdílnosti neznám. proto vás prosím o pomoc, co k čemu patří, zda to někdo nějak nepároval.