čoveče ty snad ani nejsi čech protože správnej čech se snaží ze všeho vytřískat co nejvíc peněz. Až budeš kandidovat do parlamentu, máš můj hlas
ne, mě živí Hondy. já nepotřebuji mít další sklad plný dílů, které bych jinak vyhodil. jsou mi na nic. samozdřejmě že díly které upotřebím, neprodám. ale že bych kandidoval? jeden by byl :-)
co sháníš na transalpa?
Já myslel že máš nějakej spešl oříšek. Toto všechno se dáKryt na motor máš na mysli jako šusplech předpokládám. Aby chránil spodek motoru ju?Vyhřívaný hefty se daj sehnat celkem běžně. Stupačky si kup obě nový, ono to zas tolik nestojí.Padáky se daj za pár korun nechat vyrobitPo plastech se kouknu když mi řekneš co je to za rok, ale budou to asi laminátový kopieSedlo ti čalouník potáhne za 500kč
Tak to bych se nesral. Sedlo potáhnout igelitem, kryt motoru z 3mm plechu, vložky do rukavic a laminovací sada Na plasty se zeptej tady www.partsdepot .cz ale budou mastný, nebo si ty svoje trochu poprav a udělej si vlastní kopie z lamina. Není to tak strašná práceČalouníka nehledej ani v praze, ani na internetu ale po známých.Šusplech by nebyl problém. Kdyby si mi poslal ten plastovej abych podle něj mohl kopírovat tak by to šlo. Byl by nerez nebo hliník