GalantWeb

Výfuk

Offline LivArt

Ahoj,
sháním výfuk na 1.8 85kW. Od katu dál. Pokud možno nerezavý, nebo aspoň ne moc. Děravý nechci, ten už jeden mám ^_^
« Poslední změna: 01.10.2011 - 16:33:48 od LivArt »

Offline LivArt

Tak co, nikdo nemá doma lauf?  :mellow:

Offline Rafik

já mám, je přímo z roku 96, 85kw, zadní díl je úplně v pohodě, foto:
« Poslední změna: 02.10.2011 - 11:37:38 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline LivArt

ale to není komplet od katu dál, co?

Offline Rafik

ne, je to jen zadní díl. střední díl by sis musel sehnat

Wildas

• Host
Nechci tady dělat reklamu ale mam dobre zkušenosti s touhle firmou:
www.vyfuk.com   
výfuk Mitsubishi Galant, ekvivalent 286-157   1338 kč
výfuk Mitsubishi Galant, ekvivalent 177-157    1119 kč
k tomu jsou těsnění a šrouby gratis
Výrobce Polmostrov - polsko, výfuk jsem koupil manželce na Swifta a zatím drží třetí rok bez problémů.

Offline Rafik

já mám s polskýma výfukama opačnou zkušenost, po první zimě KO, ale nechci dělat nějakou antireklamu :) ať si každý koupí co chce..

Offline Benytrans

• Hero Member
Mě střední díl Polmostrow drží na Galošovi už taky třetí rok a nevypadá že by chtěl ještě upadnout, ta cena byla fakt bezkonkurenční...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline LivArt

Předpokládám, že když je výfuk ještě původní, že musím koupit i všechny těsnění. Šrouby a matky není problém koupit přímo tady, ale co třeba ty silentbloky?

Offline Drak

pokud nejsou silenbloky spuchřelý, vytahaný nebo roztrhaný, tak by se nemusely měnit.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline LivArt

Tak výfuk celkem 2400kč+těsnění celkem asi 100kč. Silentbloky jsem zatím neobjednával, doufám, že na tom nebudou až tak moc špatně.
Objednával jsem ho v Proficaru tady v Litomyšli, zítra bych si pro něj měl dojet.

Offline Zdoter

LivArte to uz Te,ale poradne nepoznam .. takovy krasny zvuk tve auto vydavalo :D :D :D  :angel:
Mitsubishi galant kombi 98 2.0 100kw
Bumba mi to LPG

Offline LivArt

Ještě do pátku máš možnost to slyšet, pak půjde výfuk do sběru.  ^_^

Dneska jsem si vyzvedl novej, je to značka Edex.

Offline LivArt

Takže polák namontován. Sice to byla je*ačka, ale je tam :mellow: Třeba v takovým katu zůstaly šrouby, který prostě nešly ven, ani odvrtat, odehřát, nic. Došlo až na výrobu sponek, který to tam drží pohromadě.
Jinak je to vejfuk povedenej a pěkně pasoval, jedinou chybičku má v ohybu před nádrží (1. díl). Tady to poláci mají asi o 1cm blíž k tomu tepelnýmu deklu, takže při rozjíždění to klepne.
A nechcete někdo původní zadní díl? Ten byl docela v pořádku, já ho měnil proto, aby to bylo celý. Tenhle není vysypanej, akorát je potřeba odříznout z příruby zbytek prvního dílu a přivařit tam jeden držák. Nechám ho za odvoz.
« Poslední změna: 21.10.2011 - 20:31:44 od LivArt »