GalantWeb

Motor 6A13 TT na prodej

Host · 31 · 7830

michal95

• Host
Motor 6A13TT na prodej...vkládám to sem jenom kdyby měl někdo zájem  :-D
http://motor-prevodovka.sbazar.cz/motor-mitsubishi-galant-2-5-v6-te-trutnov-o5261312.html
Prodá pouze motor bez převodovky,poloos a dalších dílů. cena je 60 000 kč.

Offline kenry

• VIP Group
Motor 6A13TT na prodej...vkládám to sem jenom kdyby měl někdo zájem  :-D
http://motor-prevodovka.sbazar.cz/motor-mitsubishi-galant-2-5-v6-te-trutnov-o5261312.html
Prodá pouze motor bez převodovky,poloos a dalších dílů. cena je 60 000 kč.

celý auto za se dá koupit klo a motor za 60...????
a neměl bys k tomu i ten zbytek... z lř....?
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

michal95

• Host
Kenry to neprodávám já  ^_^...jen sem to sem vložil kdyby měl někdo zájem . Jako 60 tisíc ....to je velká pálka a ještě je to pravostranka :(... a poloosy jsou součástí převodovky takže prodává jen motor s kabeláží a hadičkama...

Offline blazen

• Hero Member
celý auto se dá koupit i za 60..ale asi tomu bude odpovídat stav. Pokud by někdo chtěl ,necht se ozve.. kolega dováží z UK vše..díly,auta...takže i díly není problém

Offline Pepe

Vložittento motor do předohrabu - protočíš kola a jsi bez gum . :mellow:   Jedině dokoupit all díly na VR4.
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline blazen

• Hero Member
dobrý diferák a šlo by..ale poloosy i zbytek asi lepší

michal95

• Host
No týpek říkal že poloosy jsou stejné jak na 120kw galošu tak nevím asi je tam jinačí matroš a taky vr4 je čtyřkola ...takže je 280 koní na čtyři kola... a když předěláš motor vr4 na předohrab tak budeš měnit gumy 3x do roka pač to hrabe aji na trojku  :laugh:   ... ale ty motory jsou jenom pro fandy na srazy a nebo pro toho kdo to využije ...když jezdíš do práce 20 km po okreskách tak to nemá cenu protože si to vezme 14L/100 km a nemůžeš jet rychle protože "benga" stojí všude ...

Offline kenry

• VIP Group
taky sem o tom kdysy uvažoval ale drak mi v pohodě rozmluvil ... dneska vim že měl už tehdá pravdu ....je to "jen" vo tom že to v tom autě je,.... ten motor.... o papíry mužu příjít ve stodváce....vím o čem mluvím ...: 1x 275kmh na dálnici ... mondeo za prdelí 4 body a 10000... po druhý na spojce  110kmh  na 80ce 2 body  5000 mám rychlosti plný zuby páč mě papíry živjej....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
Kenry to neprodávám já  ^_^...jen sem to sem vložil kdyby měl někdo zájem . Jako 60 tisíc ....to je velká pálka a ještě je to pravostranka :(... a poloosy jsou součástí převodovky takže prodává jen motor s kabeláží a hadičkama...

rozumim ... když tak už celyý auto a ne se s tím předělávat ... třeba už předělaný páč na tohle nemám čas....to si muže dovolit málo kdo ... kdo má garáž,.... práci od do...atd....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

michal95

• Host
No jo ... VR4 to je tak na tuning, srazy a občas se podívat na závody. :laugh:

Offline Drak

no jestli někdo chce 6A12TT, tak vím o jednom na prodej, co ma 630bhp a 739 Nm :)  ale je trochu dražší

Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

no jestli někdo chce 6A12TT, tak vím o jednom na prodej, co ma 630bhp a 739 Nm :)  ale je trochu dražší

Že něco dáš do placu jsem tušil, ale tohle . S tímto se ani nerozjedu .

Offline kenry

• VIP Group
nechte toho ... kdo má tu uslintanou klávesnici pořád utírat....
sežeň to černý v černý kuži a v kombajnu a jdu do toho....
bože muj.... v tom by byla škoda i jezdit....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline blazen

• Hero Member
to auto je hodně lákavý,už jen kvůli možnosti předělání.. druhá taková pecka je nissan stagea.. ale ta nejde předělat ,byla jen RHD  :(

Offline Pepe

No , kastli mám ..... a to je tak fše.   Přední nápravnice, těhlice, převodovku , kardan, zadní dif, zadní nápravnici, těhlice....ne , kašlu na to. Raději koupit celý afto . :mellow:

Offline kenry

• VIP Group
No , kastli mám ..... a to je tak fše.   Přední nápravnice, těhlice, převodovku , kardan, zadní dif, zadní nápravnici, těhlice....ne , kašlu na to. Raději koupit celý afto . :mellow:

Pepe nezlob.... :evil:
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
to auto je hodně lákavý,už jen kvůli možnosti předělání.. druhá taková pecka je nissan stagea.. ale ta nejde předělat ,byla jen RHD  :(

já myslí že pár šikovnech rukou a dostatek financí a jde všechno....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Pepe

já myslí že pár šikovnech rukou a dostatek financí a jde všechno....
Jde vše, až na malé děti, ty musíš nosit .Drak koupil Legnum a předělal RHD na LHD . Ale Galanta a jen s motorem 6A13TT
to je moc - many a a půl roku IP- intenzivní péče . A pak mě žena pošle z domu . :D

Offline kenry

• VIP Group
Jde vše, až na malé děti, ty musíš nosit .Drak koupil Legnum a předělal RHD na LHD . Ale Galanta a jen s motorem 6A13TT
to je moc - many a a půl roku IP- intenzivní péče . A pak mě žena pošle z domu . :D

té právě to ... okloí ... a pak jde taky vo papíry páč tohle mít doma a občas to neprohnat je nereálný....a ne vokruj s kombíkem... :o :-D :-D :-D :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Pepe

té právě to ... okloí ... a pak jde taky vo papíry páč tohle mít doma a občas to neprohnat je nereálný....a ne vokruj s kombíkem... :o :-D :-D :-D :-D
Heč a budu a budu-  :angel: kam dáš kočárek , ha ?? Do džípu jo ? Tě Lenka vyhodí . :evil: