GalantWeb

Spotřeba

Host · 185 · 57997

Offline Berzelius

Souhlas, na žralokovy při origo 14" 195/65, tacho přesně ukazovalo 50km/h a reálná rychlost byla o něco menší o 3-5km/h už si to nepamatuju, měřeno policejním radarem při jedné dopravní akci u nás.

Offline Pepe

Žralok má být na 15" !
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Berzelius

No já mám napsaný v techničáku 14" a 15" jako variantu (195/65) a když se někde dívám na tech.specifikace aut u  2.0 jsou uváděny taky 14" např: http://mitsubishi.katalog-automobilu.cz/automobil/mitsubishi-galant-viii-2-0-16v-100kw

je to skoro na konci: Sériový rozměr pneu

Dva a půlka má 15"
« Poslední změna: 17.11.2013 - 16:25:32 od Berzelius »

Offline Pepe

Jjj, máš pravdu , jsou tam 14" kola a šíře ráfku je 5,1/2JJ . 15" kola jsou 6JJ .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Werewolf66

jana 14ctkach donedavna jezdil i na letakach, peklo sehnat spravny gumy :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline zelena_zeme

já teď jezdím na zimních 14" plechách, vypadá to vtipně  :-D

Offline Rob

• Hero Member

Offline Daneczek

to je ještě dobrý  :D taky mam na zimu plechy 14 ale gumy s profilem jenom 60 misto 70.. vyuzivam gumy co jsem měl doma jeste v zasobe :D s tím to teprve vypada divne a je to nizky  :laugh: az budu mit cas tak udelam fotku at se muzete zasmat :D

Offline zelena_zeme

No, máš teda docela nízko. :-D

až napadne sníh, budu předním nárazníkem ostatním prohrnovat cestu  :D

Offline Rob

• Hero Member
Když jsem měl SE a sport.podvozek ,tak jsem taky byl jak pluh. :-D

Offline Daneczek

Tak tady je ta moje slibovaná fotka se zimníma pneu 185/60/14  ^_^ je to proklatě nízko ale dá se s tim jezdit,zvládnul jsem s tím i minulou zimu, jen se musi dát pozor při parkování, přístí zimu už koupim pneu s větsim profilem jak tam má být.

Offline Rob

• Hero Member
 :-D No, vypadá to ,jak nouzový rezervní kolo,ale když se s tím dá jezdit. :-D

Offline Daneczek

rezervu mam v kufru 15ku  :D ale kdyz jsem pred 1,5 rokem kupil galiho tak pak na zimu jsem sehnal za par korun od kamarada disky s pneu za par korun, sice s mensim profilem ale protoze jsem mel doma jeste nejaky gumy navic tak jsem je tam jeste ted na tuhle zimu dal zase, přisti rok už budou normalni co tam maj bejt  -_-

Offline zelena_zeme

mazec  :mellow:

já včera koupil v tescu poklice za 16 korun, tak sem to fotil... no, takhle vypadá parkování u 10cm rantlu na 185/70 R14  :D řek bych, že si tím moc nepomůžeš

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Ty blááho... za 16 kaček ??!   Asi se vrátím :-D
Dobso...

Offline zelena_zeme

nákej doprodej  :mellow: nejdřív stály 5 stovek, nikdo je nechtěl, tak je slevnili na 125, ani tak je nikdo nechtěl, tak to slevnili na 65Kč za celou sadu, aby se toho zbavili  ](-:

Offline Majk MG

Tak já to mám taky nízko ...sice mi to stojí na 13" kolech ale profil 70. Prahy mám 14 cm od asfaltky a přední nárazník 12 cm :D v létě to půjde na 15" alu + 45 profil gumy a stavitelný podvozek ... prej dokud to neškrká o asfaltku tak to není vono :D :D

Offline maxx2

ja som si to dal na leto o 8 cm nižšie, 4cm ma pustili športové pružiny a plus som si zohnal tlmiče KONI a na nich som si nechal odpichnut na sustruhu dalšich 5 drazok pod spodnu misku co drži pruzinu. ale o nieco ma zdvihli kola s gumami 215/35 R18,ale aj tak je to paráááda. no ale na zimu vzdy vracam seriový podvozok (tlmice aj pruziny) plus origo kola s pneu 195/60 R15. pár ludi ked im to poviem,ze na leto davam iný podvozok a na zimu vracam seriový sa na mna dívá jak na ... ale tak co narobiš ked musis :D
Mitsubishi Galant 2,4 GDI

Offline Trewor

Na fotkách v garáži to ale nemáš o 8cm níž ně?
Hoď když tak fotku
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline maxx2

Ano to je este len o 4cm,je to foto z roku 2012 tu sezonu som to mal znizene len pruzinami, az tento rok som to pustil este o dalsie 4 cm nizsie. Foto musim pozriet v telefone,pridam...
Mitsubishi Galant 2,4 GDI