GalantWeb

Palubni PC do Galoše

Offline rbshooter

Ahoj mam  galiho 2,5 V6 99 rok a docela mě tam  chybí nejaky PP  koukal jsem na mitsu klubu  na to to
http://www.mitsubishiclub.cz/clanek/dodatecna-montaz-palubniho-pocitace-79
ale  rusové nějak nefunguji 
v česku to tady dělá jeden pan ale jestě neodpověděl co  z 6 válcem
http://palubni-pocitac.ic.cz/
montoval někdo do autička něco podobnyho ?
Udělat něco blbuvzdorného je docela nemožné protože BLBCI jsou strašně vynalézaví.

Offline morfes

no třeba ten scangauge, jak tam na něj odkazuje Pepe, tak ten je určen pro auta v usa/canada a tam mají i osmiválce - takže to je v podstatě jedno...na 99% bude fungovat na auta i v evropě - za předpokladu splnění podmínek daných výrobcem.
docela by se mi tohle taky líbilo - teď ještě jestli se vejde místo hodin a jestli má galant OBDII (což asi má ne?)..
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Pepe

Galant má OBDII :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Werewolf66

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

tohle tu nekde postoval drak,to by se mi hodne libilo :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline morfes

čas od času se tu začne rozebírat palubní pc a nikdy to k ničemu nevedlo :D
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Werewolf66

je to tak mno, a vubec. Ma galant z roku 98 digitalni rychlomer? Pokod jo, tak ten pocitac co postoval rbshooter  by sel pouzit, akorat by se musel prepsat software pro jinej display
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Drak

ma digitalní
OBDII komunikuje ve standartu ISO9141-2  s FT232 chipsetem
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline rbshooter

a ted jde o to jestli bude  ten scangauge  komunikovat  s OBD2 od galoše

na ten  první  PC  od  pana jelinka tak ten psal  že už to nedělá  ale  jen by se daval  jinej vzorec pro vypocet spotřeby

Galoš 6serie  ma digitální rychloměr
Udělat něco blbuvzdorného je docela nemožné protože BLBCI jsou strašně vynalézaví.