Robb: covece, E85? To je jako nejaka silnice? Neco jako E55?
Ja jsem fakt loser na vsechny motorovy veci. Jen se mi jednou za cas neco zalibi a zamanu si, ze to proste musim mit. A az pak zjistuju, co to vlastne obnasi a pomalu, jak se casem vzdy neco posere, se ucim nove a nove veci. Stejne tak jsem to mel s motorkama - prvni jsem koupil tu, kterou jsem si kdysi v sedmnacti vysnil a az pak jsem zjistoval, co je co a jak na to. Druhou uz jsem koupil s nejakejma znalostma, ale stale jako zenska - proste ta se mi libi, tak ji beru
Vzhledem k tomu, ze vzdy v pondeli litam nekam do prdele a vracim se ve ctvrtek nebo v patek a to pak vetsinou celej vikend prochlastam, tak tech kilometru asi moc nenajezdim. Maximalne dojezd nekam po CR na nejakou chlastacku. A i tak, kdyz je hezky, tak si radsi vezmu motorku. Takze verim tomu, ze rocne vrazim vic penez za benzin do motorky nez do auta.
Po peti letech bez auta (rozumej pet let, co jsem zacal vydelavat a mohl jsem si nejaky dovolit), jsem zjistil, ze autobusy a vlaky uz me nebavi a tak jsem pro dny s horsim pocasim, kdy se neda na motorce, hledal ekvivalentni nahradu. Proste auto, s kterym bych si tu jizdu uzil podobne jako na motorce. A po jednom svezeni v Galantu jsem mel jasno. Zamiloval jsem se a nechtel jsem jinak. Na druhou stranu jsem zase nechtel vyhodit nejaky hrisny prachy za neco, co v podstate vyuziju trikrat az ctyrikrat do mesice, ale i tak jsem chtel, aby to trochu vypadalo. Ctyri mesice jsem hledal idelani stroj a kdyz po nekolika nezdarech dosla trpelivost s tuzemskym trhem, rozhodl jsem se obetovat o trochu vic a zacit hledat v DE. Nakonec se trpelivost vyplatila a mam ho doma.
Doufam, ze si spolu uzijeme spoustu krasnych chvil a ze jeden druhyho nenechame ve stychu.
Konec vysilani v ozraleckem jazyce