Zdravím všechny,
nevím jestli už jste to tu někdy řešili, tak mne případně omluvte, že to zas vytahuji.
Problém je takový:
Motor byl bez problému, i když jsem se dostal na dno nádrže. Odjel jsem pryč, přijel po pár dnech, natankoval 6l benzínu u Tesco benzinky(Jejich aditivovaná 95), který jsem tankoval i před tím, než jsem odjel, jenže tentokrát jsem neujel ani 10 km a motor se začal dusit, když jsem razantněji šlápl na plyn. Nějak jsem se docukal na jinou tankovačku(Agip) natankoval dalších 6l jejich benzínu a nalítal 50km v pohodě, potom se ale rozsvítilo hladové oko a motor se zase začal dusit, pak už se dusil i při volnoběhu a byl jsem rád, když se mi podařilo vůbec dojet před barák. Nalil jsem do nádrže Velfobin, napadlo mne, že jsem v tescu místo benzínu natankoval vodou s přídavkem benzínu. Před barákem jsem motor pořád zkoušel nějak nahodit, udržet při životě, ale asi jsem vyplýtval benzín. Nalil jsem teda 10l Shell V-Power Racing a jezdil v pohodě, jenže opět, rozsvítilo se hladové oko a motor se při větším sešlápnutí plynu začal dusit. Po rovině se s tím nějakou dobu jezdit dá, ale jakmile přijde prudší kopec a potřeba více sešlápnout plyn tak se zadusí a je konec.
Jedná se o motor 1.8 85 KW, 7G Galant.
Napadá vás nějaké řešení? Napište prosím, rád bych věděl co dělat. Díky vám všem.