GalantWeb

Sání

Offline Jan5

• Full Member
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo máte na svým galíkoj místo toho husího krku za airboxem nějaký kit, popřípadě hladkostěnou obyč. trubku či tak něco? Podle mého ty žebra svým spůsobem omezují průchodnost vzduchu. Chtěl bych tam šupnout něco lepšího, jak jsem někde viděl v podobě kitu, ale airbox bych rád nechal. Potřeboval bych cistě jen ten koncový díl. Máte někdo nějaké postřehy, zkušenosti či stránky kde to pořídit? Deset tisíc za celej kit se mi opravdu dávat nechce, když stejně použiju jen část... Díky za rady  :mellow:

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Zbytečný. To je dobrý tak akorát na vzhled ale potom musíš jezdit s otevřenou kapotou aby to bylo vidět
Radouš

Offline Drak

ty varhanky s přepážky v gumové trubce tam nejsou jen tak...je něco, jako stojaté vlnění a odrazy od klapky a víření vzduchu :)  Takže ti to kromě vzhledu spíš uškodí :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Jan5

• Full Member
Aha, fajn díky za radu  ^_^ a ještě se chci zeptat, ta mřížka co je hned za airbogem na husim krku dá se sehnat nová nebo jen v celku s tim koncovým dílem ? mam ji krapek zmáčklou.

Offline Drak

ta mřížka je váha vzduchu a nova jedině ve značkovým servisu a nebo jetou na vrakovišti.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Jan5

• Full Member
A když je to zhruba na dvou centimetrech zmáčklý ovlivní to nějak funkci?

Offline Drak

zaleží v jakých místech je ta plástev zmáčkla. jestli někde dole, tak to nevadí čidlům jen to změní průřez na který je váha kalibrovaná.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Jan5

• Full Member
No je to ve spodní části, a nevíš za kolik se dá popřípadě sehnat nová?

Offline Howler

u váhy 2.0 V6 tu siťku  nemam, je to tak nebo mi tam chybí? na 1.8 váze ji mám

Offline blazen

• Hero Member
tak jak píše drak ..souhlasím..

Offline Drak

tu sitku jsem zatím viděl ve všech váhách, co mi prošly rukama
Legnum VR-4 TypeS

Offline Jan5

• Full Member

Offline Drak

Mitsubishi      MD336482      SENSOR,AIR CLEANE   829.17 €
Legnum VR-4 TypeS

Offline Jan5

• Full Member
 :o No tak to mě podrž  :o  díky za info

Offline blazen

• Hero Member
ta sítka tam není potřebná všechny váhy ji nemají..rovněž jsem ji z váhy odstranil a no problem nic se nezměnilo

Offline Duni

koukam ze je to pomalu drazsi jak cele auto :D

Offline blazen

• Hero Member
A v podstatě bude jen chránit ten odporovej drátek, proti poškození

Offline Howler

myslím si že i s usměrnění nasávaného vzduchu to bude mít vliv. Jinak nahoře je ten odporovej dratek a dole ten váleček plastovej je co?

Offline blazen

• Hero Member
Sítkem nic neusměrníš.. Váhy které maji odporovy drát mimo ten průřez, sítka nemaji.. Mají ten drát v jiné, malé díře vedle té velké, ve které má drát třeba ta AFM z v6 mitsu

Offline Drak

no ono to sice jako sitka vypada z čelního pohledu, ale je cca 6cm vysoká a ten vzduch usměrnuje. Ale jakej je rozdíl pokud se vyndá asi nikdo nikdy nezkoumal :)
Legnum VR-4 TypeS