GalantWeb

ochrana podvozku

Offline maxx2

zdravim pani
mam v plane si ošetriť podvozok svojho galanta tak sa chcem poradiť s Vami skusenejsimi,ake pripravky mate overene a odskusane v praxi.ja to mam v plane urobit nasledovne: vyvapkovat, odstranit hrdzu,aplikovat odhrdzovač,dvojzložkovu zakladnu farbu a potom niečo na bazi bitumenu pravdepodobne BODY.A tu by som chcel najviac poradiť čo sa týka toho posledneho,čo mate overeneaby to vydržalo zo 2-3 zimy.Dakujem Vám vopred za rady.
Mitsubishi Galant 2,4 GDI

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Jestli máš v pořádku zadní lemy blatníkú, a spodní lemy dveří, tak kup jen vosk na dutiny a vystříkej zevnitř zadní blatníky a dveře. Všechno ostatní vydrží bez problémů. On ten body nástřik je totiž k ničemu jak jsem z vlastní zkušenosti zjistil. Stejně to pod tím hnije a loupe se to. Musel by si sehnat takovej materiál co netvrdne ale je stále lepkavej
Radouš

Offline maxx2

lemy som robil minuly rok,tie su v pohode.dvere zo spodu su trosku chytene,ale najviac ma znervoznuje zadna naprava ta je dost hrdzava a pri uchytení predných tlmičov aj tam sa už začina objavovat.inak stred auta je hadam este od vyroby osetrený nejakým bordelom,a tam je to uplne v pohode.

Offline johny11

:roll: body a k nicemu?,ono totiz zalezi na tom,jaky pouzijes,pokud pouzijes prelakovatelny na podlahu a podbehy,tak moc nevydrzi i kdyby jsi ho prelakoval a uzavrel tim pory v hrube strukture.Musis koupit neprelakovatelny,to je lepkavy a dobre drzi.To co je rezavy,to musi vzdycky dolu,na tom ti nikdy nic drzet nebude.Na dutiny si sezen repkovy olej,ktery je dostatecne vzlinavy.Pokud budes kupovat body,zkus si sehnat od firmy Berner,je dost dobry a kvalitni ;)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
právě je to o tom jaký materiál se použije ale to se musí laborovat a zkoušet který je kvalitnější což by normálního člověka finančně zruinovalo. Na rezavý nápravy se vykašli. Ty vydrží bez problémů až do konce životnosti auta bez ošetřování
Radouš

Offline maxx2

no super teraz ked mam vsetko nachystane a kupene a auto pristavene na rampe tak sa na to vykasli   :D
ked už som sa do toho pustil tak už to dorobim,a ked to vydrži dve sezony tak budem rad,asppon pre ten pocit  :mellow: dakujem aj tak za Vase postrehy a namety.

Offline johny11

no super teraz ked mam vsetko nachystane a kupene a auto pristavene na rampe tak sa na to vykasli   :D
ked už som sa do toho pustil tak už to dorobim,a ked to vydrži dve sezony tak budem rad,asppon pre ten pocit  :mellow: dakujem aj tak za Vase postrehy a namety.
Jen to v klidu dodělej,vykaslat se na to neni zas tak dobra rada,pokud chces aby ti auto slouzilo.Dej mu to co potrebuje a ono se ti to vrati  -_-

Offline maxx2

tiež si myslim,že kaslat na to nieje to najspravnejsie riesenie.mam rad ked mam veci v poriadku a nieje nad to ked si porobis veci sam a vies nacom si.

Offline Ghost Buster

tiež si myslim,že kaslat na to nieje to najspravnejsie riesenie.mam rad ked mam veci v poriadku a nieje nad to ked si porobis veci sam a vies nacom si.

Tak s tím naprosto souhlasím! Navíc po nanesení např. body se tlumí veškeré zvuky co jdou do kabiny, zvyšuješ komfort cestujících...  -_-