GalantWeb

Led H7

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Kolik se toho v noci najezdí? No moc asi ne. Má cenu kupovat žárovky za 500 aby dobře svítily ve dne? Na to mi stačej ty nejlevnější co seženu  :D
Radouš

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Už nějak nechápu co se tu vlastně řeší...............  :undecided:

Tak si tam dejte denní led světla a máte pokoj.

A na noční projížďku si kupte zlatej střed ,.....   když chcete šetřit...... :mellow:

Dobso...

Offline Pepe

Správná volba , holka,  :mellow: , denní LED a na večer a noc HID 6000K. -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline kenry

• VIP Group
Správná volba , holka,  :mellow: , denní LED a na večer a noc HID 6000K. -_-

kdyby tady byl palec nahoru tak Ti ho dám.... (herdek proč to tady vlastně nejni...)....???
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Drak

protože místo toho můžeš zatleskat :D
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
protože místo toho můžeš zatleskat :D

no to jo ... ale ten kdo psal neví že bych mu chtěl... zaplácat ....třeba pepemu bych to dal hned za nicka... Pepe a plácající něco.... já vim že to zní blbě ale já to myslel dobře....pochopitelně bych si nedovolil říct že si tady Pepe něco plácá.... :-D :-D :-D :-D :-D .... to sem tomu zas, dal... ach jo.... :o :-D :-D :-D :angel:
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
jo a ještě něco co tady chybí... když chci něco najít tak musim složitě procházet všechno na foru ... když sem přuijde někdo cizej nebo novej.... orientace nula....někde v pravo lišta a hledej šmudlo... blo by to tak složitý...? už mlčim... :lipsread: :-D :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

no jednak tu máš vyhledávání, který ti najde vše co tu je od hledanýho výrazu, paktu jsou různé sekce,členěné podle témat a problematiky... no a poslední věc je ta, že se včina témat časem vydá uplně jiným směrem...to je ale o lidech...místo aby ptákoviny řešili někde ve volné diskuzi, tak často zneužijou téma na technický problém
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
no jednak tu máš vyhledávání, který ti najde vše co tu je od hledanýho výrazu, paktu jsou různé sekce,členěné podle témat a problematiky... no a poslední věc je ta, že se včina témat časem vydá uplně jiným směrem...to je ale o lidech...místo aby ptákoviny řešili někde ve volné diskuzi, tak často zneužijou téma na technický problém

no to mi teda ukaž to vyhledávání.... sem tady novej tak to ještě asi nezám... a nebo sedim blbě.....

ale nechci nikam skákat ...je teda pravda že si vždy najdu co potřebuju ... jen to vokýnko kam to napíšu a entr .. tady nikde nevidim.... a nebo musim k vočnímu....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

jo to bys měl asi jít, jednak je to nahoře vpravo v liště s logem a pak vpravo dole přímo vyhledávání :D  tam napíšeš co hledáš a entr
Legnum VR-4 TypeS

Offline kenry

• VIP Group
jo to bys měl asi jít, jednak je to nahoře vpravo v liště s logem a pak vpravo dole přímo vyhledávání :D  tam napíšeš co hledáš a entr

s gúglem to chňápu ale vpravo dle je jen H O P....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Ghost Buster

Já tam to vyhledávání taky nemám :-( asi jinej skin bo co. ale ani nahoře ani dole pro zadání výrazu a tlačítko hledat nejni  :big grin:

Offline kenry

• VIP Group
ááá tadýýý... huš to mám ...(objevil ameriku )... no jo ale to je na základní stránce...  ale to nevadí... tož Ti teda pěkně děkuji ...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline kenry

• VIP Group
Já tam to vyhledávání taky nemám :-( asi jinej skin bo co. ale ani nahoře ani dole pro zadání výrazu a tlačítko hledat nejni  :big grin:

ale jooo je tam má pravdu ... klikni na domu a je tam vlevo dole,....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

ve všech skynech je na uvodní strance v levém sloupci dole hledání, novější skiny maj hledání i v horním logu
Legnum VR-4 TypeS

Offline kenry

• VIP Group
ve všech skynech je na uvodní strance v levém sloupci dole hledání, novější skiny maj hledání i v horním logu

ale ten google hledá kraviny... a vubec ne v tematu mišek.... je to ještě mladý tele... :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Drak

ale tady google vubec nic nehledá, tady to hleda vlastním systémem :)  kam ty to zase píšeš ? :D
Legnum VR-4 TypeS

Offline Ghost Buster

Čeče nechci ti do toho kecat ale ty strany ti nějak lítaj  :laugh: Už jsem to našel teda vlevo dole  :laugh: :laugh: :laugh: Díky!

Offline kenry

• VIP Group
Čeče nechci ti do toho kecat ale ty strany ti nějak lítaj  :laugh: Už jsem to našel teda vlevo dole  :laugh: :laugh: :laugh: Díky!

to neřeš hlavně že to tam je ne ...? myslím to vokno.... :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Ghost Buster

Jj, neřeším, jen se směju.  :D Dobrá nálada...