GalantWeb

Pokles otáček

Offline Hoody

Tak dneska sem si přitáhl žraloka z DE, zatím jsem spokojenej a plnej euforie  :angel:, má pár much který je potřeba vypilovat a s jednou z nich bych potřeboval poradit.
Po nastartování drží volnoběh zhruba 800-900 ot. (což si myslím že je ok), ale po přidání plynu otáčky nejdřív poklesnou (600cca) a až pak začnou stoupat. Dokonce se mi po cestě do ČR stalo že to motor v menším kopci neutáhl, a jak otáčky poklesly tak chcípnul.
Nevíte čím to může být?
Myslím že jsem tu jednou něco podobnýho četl (samozřejmě to teď nemůžu najít :D) a mám pocit, že to bylo tím, že po vyndání baterky se ty otáčky volnoběhu rozhodí či co... ](-:
jezdím za LPG ;)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Hoody

Nemám ponětí, zejtra to zkontroluju... právě potřebuju poradit na co se mám zaměřit, páč fakt netuším čím to může být.
jezdím za LPG ;)

Offline Rob

• Hero Member
Gratulace!!!, baterku jsem měl odpojenou celý týden a otáčky stále  držely jak před odpojením. Třeba máš  rozsypaný kat,.....

Offline Drak

nobo máš špinavou klapku...hlavně nešahej na žádnej šroubek na klapce, jinak ji budeš horkotěžko seřizovat. Teda jestli už tě u šroubků někdo nepředběh :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
nebo zacpanej palivovej filtr... :o
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
to můžou bejt i špatný svíčky
Radouš

Offline Rob

• Hero Member
to můžou bejt i špatný svíčky
   Nojo, ale do kopce to chcípne?

Offline Pepe

a) o jakém motoru se bavíme ????  2litr nebo 2,5 ???    Jeden i druhý mají po nastartování  1300 - 1700 otáček , po zahřátí klapky klesnou na volnoběh 75O / 2litr , 650 /2,5 . Podívej se na svíčky  a nech vyměnit palfiltr . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
Tak jestli to na lechtačku jede a jak došlápneš plyn tak to po chvilce zhasne (ale zase ne hned), tak je to filtr na 90%
Radouš

Offline Drak

nebo benzínová pumpa přápadně sitko pčed tou pumpou.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Hoody

a) o jakém motoru se bavíme ????  2litr nebo 2,5 ???    Jeden i druhý mají po nastartování  1300 - 1700 otáček , po zahřátí klapky klesnou na volnoběh 75O / 2litr , 650 /2,5 . Podívej se na svíčky  a nech vyměnit palfiltr . -_-

Je to 2.0L a po nastartování vůbec nedrzi ty zvýšený otacky :(
Jinak dík moc za rada dneska sme nastříkaly podvozek a seštelovaly brzdy,zejtra se pustíme do motoru...
Ješte mě teď napadá, samotná výměna toho filtru vyřeší problém s otackama při nastartování??
jezdím za LPG ;)

Offline Radous

• Hero Member
Toho si ani nevšimneš že jsou otáčky zvýšený.
Radouš

Offline Pepe

Výměna filtru nemění otáčky po startu . Na studeném motoru- po startu - šroubem volnoběhu nastav zvýšené ot. na 1300 a počkej jestli stoupající teplotou motoru budou ot. klesat k hodnotě 750 . Jestli ne , je problem v krokovém motorku , který tohle reguluje dle teploty . viz. též "Volnoběh a klapka ." :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline kenry

• VIP Group
 no a když nemáš dostatek benzínu v trubkách co to udělá.... sem tam to bouchne ale nemá to sílu... až to nakonec chípne....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Hoody

Tak sem včera vyměnil olej a filtr, prdnul tam nový svíčky a palivovej filtr a už je to ok .. :)
Horší je že sem to byl taky projet a ze zadu se ozývá nepěkný bouchavý zvuk při projetí děr, takže mě čeká asi náprava, a když vidím jaký s tím má M4rt4s problém vedle v topicu, tak se zrovna netěším  ](-:
jezdím za LPG ;)

Offline Radous

• Hero Member

Offline Rob

• Hero Member

Offline Hoody

Bordel v kufru me napadl jako prvni, tak sem ho vyhazel a boucha to i tak  ](-:
Nepekne dute narazy..
jezdím za LPG ;)

Offline Radous

• Hero Member