GalantWeb

Jaké máte zkušenosti s wuestenrot pojištovnou

Offline Howler

Tak stalo se co nemělo a byl jsem před japan campem nabourán na pravý přední kolo. Závady: Ohnuté horní rameno, tyčka řízení, blatník a trochu narazník to schytal. Už kdysi jsem byl nabouran a paní měla ČPP a vcelku v pohodě vše vyřízeno. Ted pan co mě naboural má wuestenrot a pry musím napřed poslat ty jejich dotazníky, jak ode mě jako poškozeného tak i pojištěný. Likvidator se mi mel ozvat do 24hod. a zatim žadná reakce, tak by mě zajímalo, jaké jsou vaše zkušenosti. Podle všeho je to nejhorší pojištovna co se tyka vozidel.

Offline droud

• Jr. Member
  • **
postup by měl být u všech pojištoven cca stejnej škodič nahlásí že zpusobil pruser u čsob stačí telefonicky a upřímně pro tebe jako poskozenýho bude lepší zajít s jedním tím papírem na pojištovnu a nečekat že se ti pojištovna ozve a trošku je uhánět

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Jestli máš českou pojišťovnu tak ta to teď vyřídí za tebe
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
myslím si že je zbytečně drahá a má komplikovaný vyřizování.... ](-: ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member

Offline Howler

tak auto mi ohodnotili jako totalku. Nemá nekdo šajnu, kolik by mi mohli dat? pry 80% ceny před nehodou?

Offline Howler

tak pojistovny asi hledaji díly přímo u dealera Mitsubishi, tak asi narazník a blatník a je to totalka :D . Kolik mám tak čekat?

Offline Radous

• Hero Member

Offline Radous

• Hero Member

Offline Howler

Offline Radous

• Hero Member
podívej se ve světě jaký jsou ceny. Možná by bylo lepší požádat pojišťovnu o vyplacení rozpočtem. Zeptej se na to někde v servisu. Oni s tím budou mít jistě bohaté zkušenosti
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
podívej se ve světě jaký jsou ceny. Možná by bylo lepší požádat pojišťovnu o vyplacení rozpočtem. Zeptej se na to někde v servisu. Oni s tím budou mít jistě bohaté zkušenosti

rozpočtem to není špatnej nápad ...je to vlastně neuzavřená faktura a je na tobě kdy řekneš je to hotovy... uzavřete to...
dělal sem takhle mana přední nárazník... a věci okolo ... předběžná faktura a pak ještě plno věcí... ale potději se ukázaly další závady... .. to není blbej system.. ale nevim jak na osobáky....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Howler

no rozpočtem to melo byt puvodne řešeny, ale jak jsem psal, videli kolik vyjdou dily originalně(blatník, nárazník, mlhovka, Alu kolo + díly nápravy jako horni rameno, spodní , tak to radeji daji jako totalku. Uvidime sam jsem zvedavej jak budou štědří.

Offline kenry

• VIP Group
no rozpočtem to melo byt puvodne řešeny, ale jak jsem psal, videli kolik vyjdou dily originalně(blatník, nárazník, mlhovka, Alu kolo + díly nápravy jako horni rameno, spodní , tak to radeji daji jako totalku. Uvidime sam jsem zvedavej jak budou štědří.

jen se nedej ... platíš to a jako zákazník... bych jim nenechal ani halíř ... pochopitelně v rámci slušnosti.... ale blbce ze sebe nadělej... ani nějakýho ušláplýho chytaj se sebemenších náznaků....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Radous

• Hero Member
Jestli to rozpočtem vychází dráž než 70% hodnoty vozidla tak ti totálku udělaj tak jako tak a to by ti pak mohly dát třeba 8000kč s tím že hodnota vraku kterej ti zůstane je 5000kč což je dohromady časová hodnota vozu před bouračkou.
Nejlepší by bylo zjistit kolik ti dají za totálku a podle toho to buď vzít nebo vyplatit rozpočtem s tím že budeš mít neoriginální díly a dostaneš se s opravou na maximálně 70% hodnoty vozidla
Radouš