Tak teď teda slintám Ty brzdy Kenry černou kůži tam máš, hodíš to do černýho laku a můžeš dělat parádu...http://www.mitsubishiclub.cz/inzerat/mitsubishi-galant-2-5-v6-24v-120kw-sport-9870
diesel si chtěl pro manželku ne?
Souhlas s morfem i Yodou, brzdy na tomhe voze stačí origo . Cokoli jiné jsou vyhozené peníze . Nechápu však, proč prodávající pracně vypisuje vypisuje vše co je ve standardním vybavení vozu .Kdo chce koupit ojetého Galanta , ví co v něm je .
no moc na ten benzín nekoukám ale 2x v týdnu do Chebu a z5 to si to radš cucnu z nádrže... no ne ...?? a taky ted jezdím často dál než kolem komína je to znát... ale ještě jeden naftovej by se hodil ....
Kup něco s LPG a máš klid . Tydle malý afta s naftou - ne ne ne naftu do trucku do kamen .
celkem se mi líbí dodge ram...jak jinak klasika........teda jako co se bavíme z offů....jinak sme doma měli gazíka range rovera a nissana terrano 1.......co se amerik týče tak z osobáků bych rád starýho chargera nebo challengera....ikdyž camaro nebo corvetta by taky nebyla k zahození a z evropanů jedině japonec a pak možná bmw
neboj nebudu....a jinak...jsme dva.....mě se líbí auta z devadesátek......asi sem blázen a plno lidí mi i na galanta řekli že je to střep apod.....ale pár lidí co sem svezl už dál ani neceklo
co se amerik týče tak z osobáků bych rád starýho chargera nebo challengera....ikdyž camaro nebo corvetta by taky nebyla k zahození a z evropanů jedině japonec a pak možná bmw
Tak to je ale moc...