GalantWeb

Prodám díly

Offline Jan5

• Full Member
zdravím prodám tyto díly: palubní modul ke klimě 700,- , trubice od klimy- tlustší + tenká (cena dohodou), chladič klimatizace - ve dvou pruzích vypadané žebrování ale chladič bez problémů funkční (cena dohodou), dále airbag spolujezdce cena: 1300,- a řidiče 1400,-

Offline Jan5

• Full Member
ještě podotýkám vše je na Galanta model 97+

Offline Jan5

• Full Member
nabizim k prodeji originalni volant vcetne bagu z galanta 97, cena cca. 2000,- ,dale zrcatka v elektrice, zpetne zrcatko, klimu, stahovacky oken, zadni dva motorky na stahovani, predni hranate mlhovky a casti interieru v bezove barve.

Offline m4rt4s

Nahodou motorky ostřikovače....? :)
2.0 Wagon Sportedition

Offline Jan5

• Full Member

Offline m4rt4s

Hezkyyyy. Chci ať mi stříká zadek  :angel: :laugh: :laugh:
Máš SZ :)
2.0 Wagon Sportedition

Offline greatzero

• Newbie
  • *

Offline Jan5

• Full Member
jasne fotky se pokusim dodat jeste dnes, jinak rozsiruji nabidku a mam tu k mani stredovy tunel vcetne kastlu, radicku vcetne navleku a s tim plastovim bazmekem, dale nadobky na kapaliny, otackomer, rychlomer.., airbox, original galantacke repro, to asi tak pro zatim vse

Offline Zdoter

A mas to z normalniho nebo z kombika?? Bych potreboval podlahu do kufru   :angel:
Mitsubishi galant kombi 98 2.0 100kw
Bumba mi to LPG

Offline Jan5

• Full Member

Offline greatzero

• Newbie
  • *
potrebuju kryt stredovyho tunelu co je kolem digi klimy radia az po popelnik v cerne barve, mas?

Offline in4mator

No a co teda ty koberečky, poslal jsem Ti SZ, ale žádná odpověď... Nebo někdo jiný nemáte přední koberce? Já snad budu muset koupit nějaké polské gumové smradlavé z aukra :(
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline Ghost Buster

LivArt: Rozhodně nedoporučuju koupit ty velurové z aukra. Sám je mám, za rok jsem je prošoupal až na podlahu a to nejezdím nijak zvlášť často. Ta spodní pogumovaná vrstva se úplně rozpadla.

Navíc vyluxovat z nich bordel jak třeba jehličí - to je zážitek.  ](-:

Offline LivArt

Já mám teda ještě původní od prodejce z Holandska a zatím drží. Ale ty přesný by mohly bejt i dobrý.

Offline Ghost Buster

Přesně ty z toho druhého odkazu mám, nejsou zase tak "přesný" jak se píše v nadpise  -_- A řidičův bude brzy napadrť... A údržba stojí taky za prd. úplně špatný nejsou, ale je to tak na rok dva, pak vyhodit.

Offline kenry

• VIP Group
LivArt: Rozhodně nedoporučuju koupit ty velurové z aukra. Sám je mám, za rok jsem je prošoupal až na podlahu a to nejezdím nijak zvlášť často. Ta spodní pogumovaná vrstva se úplně rozpadla.

Navíc vyluxovat z nich bordel jak třeba jehličí - to je zážitek.  ](-:

Stím nemužu jinak než souhlasit....dostat z nich všechen bordel bez pekelný práce je fakt na pytel....at bouchneš kdy bouchneš tak se z nich furt práší....taky budu objednávat pogumovaný nebo gumový ... vyklepeš a pokoj...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline in4mator

LivArt: Dík za odkazy, asi neumím vyhledávat nebo co, nebo tam ty aukce ještě nebyly... no jo, jenže dávat 750.- za koberečky se mi nechce, i kdyby vydržely víc než 2 roky. Kdyby byly k dispozici nějaké z rozdělávaného auta za stovku, bylo by to ideální :) Ale asi půjdu teda do těch levnějších z Aukra, jestli budou na 97+ Něco mi říká, že ty gumové by pěkně hnusně smrděly... nebrat.
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline kenry

• VIP Group
LivArt: Dík za odkazy, asi neumím vyhledávat nebo co, nebo tam ty aukce ještě nebyly... no jo, jenže dávat 750.- za koberečky se mi nechce, i kdyby vydržely víc než 2 roky. Kdyby byly k dispozici nějaké z rozdělávaného auta za stovku, bylo by to ideální :) Ale asi půjdu teda do těch levnějších z Aukra, jestli budou na 97+ Něco mi říká, že ty gumové by pěkně hnusně smrděly... nebrat.

Hele a co si je říznout podle sebe tvar jakej chceš barvu jakou chceš... stačí koupi jen kus zbytkovýho koberce a když nějakej prošoupeš nebo zničíš nemusíš kupovat celou sadu .... jen jde´š uřízneš jinej a máš klid ... a mužeš si na něj nastříkat i logo myšky ... nebo co Tě napadne ... já to te plánuju páč se mi tam ty univesály nelíbjej ..
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Zásadně nepoužívám koberečky ani potahy. Raději si to auto užiju tak jak ho vyrobily ve fabrice a komplet opotřebený ho hodím do kovošrotu. K čemu mi budou nádherný sedačky a čistej koberec ve starým shnilým autě? To auto bylo vyrobeny aby jezdilo bez koberečků a proto taky výrobce použil k tomu vhodný materiál. Ten drahej kvalitní materiál musel někdo zaplatit. Samo že člověk nesmí bejt prase a nosit boty obalený blátem. To je jako bych si koupil nůž za 8000 ale nic bych s ním nekrájel protože časem by se opotřeboval a musel by se nabrousit, stejně jako by se koberec musel vyčistit
Radouš