GalantWeb

nabouranej zadek - shanim dily

Offline Loser

Cau panove, tak jsem mel zase loserovskou smulu a jednomu taxikari se podarilo ustrelit mi prdel zleva. Tak jsem se vas chtel optat, zda by zde u nekoho nebyla k mani leva zadni ctvrtka na sedana 2.5 V6 24V r.v. 1998, pripadne levej, blatnik, podbeh, naraznik, svetlo ... pripadne dalsi drobnosti.
Zkousel jsem hledat ruzne na netu, ale bez uspechu.
Pokud se to nepodari sehnat a dat do kupy, tak bych mel na prodej zbytek auta bez techto dilu  :mad:
I'm a loser baby, so why don't you kill me...

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Loser

jeste cekam na finalni sumu, ale prej tak 30 az 40

Otys

• Host
tak neake veci bych mel mrkni na foto

Offline Jawis

• Jr. Member
  • **
Ouu, jak si tohle z galanta dokázal udělat? Odhaduju na víc jak sotopadesát a buldozer proti? Boural sem se žralokem v 70ti do stromu a až na menší problémy i odjel z místa nehody.

Otys

• Host
no trefil ses celkem dobre rychlost byla vic nez 150 a misto buldozeru byl betonovej most

Offline Hoody

no trefil ses celkem dobre rychlost byla vic nez 150 a misto buldozeru byl betonovej most

To si to jako přežil? Jak se ti to povedlo? Jsem netušil že žralok je takovej tank.
Nemáš ještě fotku jak to vypadá zepředu?
« Poslední změna: 05.08.2011 - 17:02:30 od Hoody »
jezdím za LPG ;)

Otys

• Host
no mam  :evil:

Offline Hoody

No pěkný, ale musím říct, že na to že to narazilo v takový rychlosti to vypadá solidně. Některý káry takhle vypadaj po nárazu v 90 ...
jezdím za LPG ;)

Offline Ghost Buster

No konečně Crash-test, kterýmu se dá věřit  -_- Těší mě, že se i tohle dá v Galantu přežít. Trochu jsem měl o tý karoserii pochyby, přeci jenom ty sloupky sou hrozně tenký  -_-

Bylo ti pak něco, nebo bez zranění?

Otys

• Host
no otok na mozku a krvaceni do mozku zlomena kyčel narazena zebra a problem s krcni pateri no a za 7 dni jsem sel kourit na to ze dr m dali 10% zivota tak jsem je zase presral :D

Offline blazen

• Hero Member
No konečně Crash-test, kterýmu se dá věřit  -_- Těší mě, že se i tohle dá v Galantu přežít. Trochu jsem měl o tý karoserii pochyby, přeci jenom ty sloupky sou hrozně tenký  -_-

Bylo ti pak něco, nebo bez zranění?

věřit? je rád,že přežil,když jsem viděl plechy na galantu,tak sem se zděsil. Je to hodně tenký a moc výztuh není.Já bych se teda v myšákovi nabourat nechtěl.. věřit můžeš nějaký 2,5tunový A8 ,že možná přežiješ.. Kde nejdou dveře po sundání ani unést.

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Kolľko chceš za zadné svetlá ???  :mellow: Dík .
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Ghost Buster

věřit? je rád,že přežil,když jsem viděl plechy na galantu,tak sem se zděsil. Je to hodně tenký a moc výztuh není.Já bych se teda v myšákovi nabourat nechtěl.. věřit můžeš nějaký 2,5tunový A8 ,že možná přežiješ.. Kde nejdou dveře po sundání ani unést.

jojo, dávám ti za pravdu..

Otys, si dítě štěstěny asi..  :angel:

Offline Loser

Nevite nekdo nahodou, zda by pasoval zadni blatnik z Galanta 2.0 i 1997 na Galanta 2.5 V6 1998?

Offline Loser

Po delsi dobe vas opet zdravim. Jelikoz jsem byl ted delsi dobu hodne zaneprazdnen, nemel jsem cas venovat se rozbitemu autu a stejne tak k tomu pristoupil i servis. Ted bych to chtel trochu popohnat. Proto se opet zeptam, zda nekdo nahodou nevi (nebo primo nema) o nejakem galantu (98 sedan) urcenem na nahradni dily, ktery by mel v poradku zadek (hlavne levou stranu ... viz muj prvni prispevek v tomto vlakne)? Zatim vse, co jsem ja (nebo servisak) videl, bylo nepouzitelne.
Diky moc.

Offline Benytrans

• Hero Member
Ten z těch Kbel se neozval? Já jen že to tam stojí pořád, už tam stojí minimálně tři měsíce...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline fofrmenn

Zdravím . Díly co potřebujete na 2,5 sedana mám. Jestli máte zájem tak se domluvíme . fofrmenn@seznam.cz