GalantWeb

Galant 1989, 2,0

Offline nojman

• Newbie
  • *
Zdravím vespolek,

pro tohle auto už nemám využití, tak půjde do světa.

Fakta jsou následující:
Mitsubishi Galant, sedan, benzín 2.0, r.v. 1989, tachometr cca 170 000 km.

klady:
+ auto je na svůj věk v dobrém stavu, koroze celkem málo, viz foto
+ EKO ZAPLACENO!
+ STK do 11/11
+ čistý a nezničený interiér
+ elektrika funguje (všechny okna, vyhřívaná zrcátka), sedačky vyhřívané nejsou
+ jede to jak drak
+ spotřeba s lehkou nohou 7 l (mimoměsto, po městě jsem s tím nejezdil)
+ 2 sady kol (plecháče se sjetýma zimákama + litá kola s celkem slušnýma letníma)
+ střešní nosič

zápory:
- papírově je to 1.8 (čísla by měly sedět)
- celou zimu to stálo, takže jsou zarezlý brzdy
- nechce mi to startovat (ukradli mi baterku, tak jsem tam dal novou 55 Ah, nevím, jestli byla málo nabitá, protože po chvilce ježdění to jde normálně nastartovat a pak zase ne)
- promáčknuté levé zadní dveře
- přes léto trochu mizí olej (cca 1 l/1000 km), přes zimu ne

S autem se dá vzhledem ke stavu brzd při opatrné jízdě odjet po vlastní ose.
Já nemám chuť ani čas závady opravovat, tak kdyby si to někdo šikovný chtěl opravit a nebo si to může vzít na díly.

Cenovku bych si představoval 5 000 Kč. Auto je k vidění na Cínovci u Teplic.
tel.: 724 60 61 92 (na SMS nereaguji)

Offline BlackJack

Inzerát jak má být, kvalita a množství fotek perfektní, přehledné údaje o vozidlu ... chválím (pokud prodáváš solventně)  :P
Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline nojman

• Newbie
  • *
Díky za pochvalu :-) Sám jsem pár aut přes inzerát kupoval a procestoval půl republiky, abych zjistil, že inzerent na pár informací "zapomněl". S tímhle myšákem se mi bude těžko loučit, sloužil celou dobu perfektně, ale půl roku už jenom stojí a bez užitku rezaví, tak by mohl udělat radost zase někomu jinému.

Offline nojman

• Newbie
  • *
Ani na díly to nikdo nechcete? Když se neprodá, tak s ním příští týden jedu na šroťák :( Což by byla hrozná škoda. Já se s tím na díly rozebírat nebudu.

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
škoda těch brzd jednak je to dálka pro mě (jsem od zlína) jinak na ježdění do obchodu pro mátí jakožto druhé auto paráda......do šrotu je to škodauž kuli papírům že máš eko vyřešené....to bych určitě prodal někomu i s vin číslem samozřejmě.....to si myslím někdo uživý už třebas pro někoho kdo to má ve 4wd třeba.....to jest jen můj typ pokud by ti to nikdo nevzal....
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline nojman

• Newbie
  • *
No uvidim, ještě chvíli počkám a pak to zkusim dát na normální inzertní servery - chtěj jsem to nejdřív nabídnout fandům :-)

Offline lvicek79

• Newbie
  • *
já bych si ho vzal,ale jsem z okresu Strakonice,pár dílu by se mi moc hodilo,jako například,zadní kufr,a taky shánim nalejvací hrdlo na benzín,jen mě fakt štve že je to taková dálka :(