Jen pár poznámek z praxe :-), také jsem předělával galiho na SE a všechny díly jsem shromažďoval víc jak rok z různých zdrojů....e-bay, vrakoviště, Polsko, nové origo díly, ale nakonec se povedlo. Např. nárazník mi přivezl kamarád z Polska za cca. 3000,- sice opravovanej, ale v poho... pokud by někdo chtěl, můžu ho zaúkolovat, jezdí tam každý týden pro díly. Ta burza je každý čtvrtek a je to největší burza s autodíly v Polsku. Při troše trpělivosti se tam dá sehnat všechno....jinak pro ilustraci mřížku mezi světla jsem sehnal za 1500,-, obě mlhovky za 2500,-, zadní nárazník 2000,-, prahy po 1000,-, zadní plastové "zástěrky" obě za 2700,-, kola origo 17´obutá 8000,-, spodní krytka malá 1000,- ....montáž v poho, vše pasuje, akorát u zadního nárazníku se musí prodloužit takové 2 spodní držáky, to samé ve předu, já jen otočil ty původní a také to pasuje, na výztuhu se nešáhne a ten plechový držák je pro všechny nárazníky krom americké verze stejný....u starší verze SE existuje ještě taková laminátová výztuha, ale ta do poslední verze SE nárazníku nepasuje...já jsem jí koupil, ale zůstala mě, tak pokud by jí někdo chtěl, je za 500,- k dispozici ;-) ....