GalantWeb

přední nárazník ze sport edition 1998

Rob · 57 · 15626

Offline m4rt4s

No ale během 14 dnů tam určitě pojedu, mám volnej víkend a zoufale chci sehnat zadní křídlo na galanta. Můžu hodit očko. :angel:
2.0 Wagon Sportedition

Offline Rob

• Hero Member

Offline m4rt4s

Offline Stillfish

Hoši, díky za zajímavej tip s těma Gliwicema. Já budu mít o víkendu 10. a 11. září pravděpodobně cestu do Katowic - díval jsem se do mapy a ty Gliwice jsou hned vedle :mellow:, to bych se tam mohl taky podívat, co by se tam dalo najít užitečnýho -_-
m4rt4s: To tam na sebe možná narazíme ^_^. Prý se tam musí brzo ráno, jinak se zaseknu v koloně.
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Drak

Offline Kowal

Ja schanim jenom krytky na mlhovky na prvni SE. Nemate nekdo? :mellow:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rafik

v Gliwicích jsem byl jednou a nenašel jsem tak na Galanta vůbec nic..
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Werewolf66

me by stacili jenom ty dvojity mlhovky, klidne i bez narazniku :D...skoda ze je nenapasuji do obycejnyho :D ](-:
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Drak

do narazníku od Lancera 97 - 00
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepanak

• Sr. Member
Ja ze v nadpisu je galant,tak sem nevedel...
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81

Offline Rob

• Hero Member
Tak nárazník jsem už  sehnal a ozval se mi ještě 1 člověk ,co nabízí ten novější, tak jestli máte někdo zájem, přeposílám odkaz z mailu i s fotkou......Cena je jinač 4 tis kč...........

...........S pozdravem R. Gazda........
.............   bobais@email.cz
« Poslední změna: 01.09.2011 - 17:42:42 od Rob »

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

horší to bude s maskou, do děr v nejhorším dáš pletivo a univerzalní lampy
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline jorgin

Jen pár poznámek z praxe :-), také jsem předělával galiho na SE a všechny díly jsem shromažďoval víc jak rok z různých zdrojů....e-bay, vrakoviště, Polsko, nové origo díly, ale nakonec se povedlo. Např. nárazník mi přivezl kamarád z Polska za cca. 3000,- sice opravovanej, ale v poho... pokud by někdo chtěl, můžu ho zaúkolovat, jezdí tam každý týden pro díly. Ta burza je každý čtvrtek a je to největší burza s autodíly v Polsku. Při troše trpělivosti se tam dá sehnat všechno....jinak pro ilustraci mřížku mezi světla jsem sehnal za 1500,-, obě mlhovky za 2500,-, zadní nárazník 2000,-, prahy po 1000,-, zadní plastové "zástěrky" obě za 2700,-, kola origo 17´obutá 8000,-, spodní krytka malá 1000,- ....montáž v poho, vše pasuje, akorát u zadního nárazníku se musí prodloužit takové 2 spodní držáky, to samé ve předu, já jen otočil ty původní a také to pasuje, na výztuhu se nešáhne a ten plechový držák je pro všechny nárazníky krom americké verze stejný....u starší verze SE existuje ještě taková laminátová výztuha, ale ta do poslední verze SE nárazníku nepasuje...já jsem jí koupil, ale zůstala mě, tak pokud by jí někdo chtěl, je za 500,- k dispozici ;-) ....

Offline jorgin

tady je pro ilustraci obr. (tady z webu), jak je to seskádané

Offline Rob

• Hero Member
Zeptám se jako laik, k čemu vlastně je ten vyndavací spodek v nárazníku?