GalantWeb

Palubní počítadlo

Drak · 619 · 170901

Offline Rob

• Hero Member
Tak na tý 360tce se ten ELM nedaří spustit, tak mi teď v práci zkoušej heknout a dostat ELM do c720, jestli ani to nevyjde, tak pak už mám v záloze jen 520 a 610tku,tak snad se to do 1 z nich podaří nacpat.
Zkoušel jsem i z googleplay stáhnout elm/jen na zkoušku/ do Xperie mini 10 pro, tam to naběhne, ale nespojí se to, asi tam je zastaralá verze Androidu. :(

Offline Pepe

Nebo do mia nacpat Evoscan a pokusit se s tím spojit KKl kabelem . Jenže to je totéž , co mám za problém já ----- USB redukce . Funkční USB MINI 5  v konektoru propojen pin 4 a 5 - aby se navi nepřepínala do datového přenosu . ](-: ](-: ](-:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Já vím, ale když už mám ten BT Elm adaptér, tak to zkoušim, je to zadara, ale času to stojí spousty. :(

Offline Pepe

No já mám v počítači snad všecky diag. programy včetně LPG  ale mám jen Openport 1.3 U kabel .   :-D :-D :-D ](-:

Offline Rob

• Hero Member
No, uvidím zítra, co se inženýrům podařilo. :-D

Offline Pepe

Doufám že budou mít všechny ovladače aby to chodilo .

Offline Rob

• Hero Member
To já taky, jeden se prsí, že MIO má těžce v malíku, tak doufám, že nekecá. :mellow: :D :D

Offline LivArt

Na tom není co mít v malíku, dyť je to pořád jeden a ten samej Windows CE. BTW kdybyste někdo chtěli super vychytávku do auta, tak takový ty průmyslový ovládací panely na CE běží taky.  ^_^

Offline Pepe

To jako že si mám dát do vozu ovládací panel CNC do palubky ??? :D :angry: :D :undecided:

Offline Trewor

A do kufru malou frézku s infotkama oceli a hliníku a když ti něco odejde tak si rovnou vyrobíš ND :-D
Když už vám se píšu...dá se nějak poznat jaký mam ECU jestli se dá přepisovat nebo ne?
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Pepe

Zítra se podíváme , ale jak píše Rob, asi ne . :undecided:

Offline Pepe

No , ani jsme se nekoukli na ECU jaké má nmr. ](-:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Tak udělej sraz č.2 ^_^
Co potřebuješ udělat ?  3.5-4.5-5.5 jsem doma - jedině že by bylo moc pěkné počásko a vyjel bych s manželkou někam do přírody  . Jinak stačí napsat a dohodnem co a jak . Další víkend jsem mimo.

Offline Rob

• Hero Member
Pepe, díky za ochotu, ale ta moje uloženka je zatím bez chyby,dík. :mellow:Jen jsem chtěl pokecat. :laugh:

Offline Pepe

V poho, stačí dát vědět a uděláme potlach - pokec a případně něco opravíme  . :mellow:

Offline Rob

• Hero Member
OK,  ještě jsem to ani v tom dešti neměřil, tak doufám ,že mi tam ten US zadek bude pasovat. :undecided:

Offline Trewor

No , ani jsme se nekoukli na ECU jaké má nmr. ](-:

palubku podruhý vyndavat nebudu ](-:
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Pepe

Ne, nemusíš, jen než tam nasadíš bočnici u plynového pedálu , podívej se a ECU a opiš seriové číslo  . Je to krabice do které vede hodně drátků ------86 . :-D