GalantWeb

Palubní počítadlo

Drak · 619 · 170986

Offline Rob

• Hero Member
Jj, už mě v práci upozornili, ať nemíchám jabka s hruškama. :roll:
V práci mě to hekli, tak zatím to vypadá takhle,z  navigace je PDA, ale ještě tam nevidím tu ELM.
« Poslední změna: 19.04.2013 - 14:25:43 od Rob »

Offline Pepe

Některé ikony jsou bez programu - je tam jen ikona . Najdi slepou ikonu a program Tě povede k zadání cesty k ELM . Jestli má ELM ikonu , můžeš změnit i ikonu . Možností je tam min.kopa . Místo map Mio mám iGo 8, Primo, Primo1 , Primo2   .  Jak na to ?   http://www.forum.entershop.cz/
« Poslední změna: 19.04.2013 - 19:16:45 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pepe

Nesnažíš se náhodou spustit aplikaci pro tu navigaci v počítači? Podle té hlášky to tak vypadá.
Já mu to psal polopatickyže navi není Pc -čko . A on néééééééééééééé. ](-:

Offline Rob

• Hero Member
Pepe ,dík za nápovědu, ELM ikonu má/šváb/,ale nechal jsem to borcovi přes víkend ať si hraje,páč času na to dneska tolik nebylo.
Zatím to funguje tak,že s SD kartou je to PDA bez ní  je to jen navigace jako před tím, ale to může být v pondělí zase jinak. :undecided:
« Poslední změna: 19.04.2013 - 18:56:31 od Rob »

Offline Pepe

Mé staré PDA  Mio C720b mám na hraní , tak si s tím hraju a kupuju kablíky a konektory k připojení všeho co na tom může běhat . :-D

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

http://www.svethardware.cz/recenze-navigace-mio-c720b-dva-v-jednom/23936
k tomu si přidej všechny navi-programy které běží pod Win, zkouším Evoscan- problém s napojením kabelů .... :laugh:

Offline Rob

• Hero Member
Jj, proto se snažím o bluetooh připojení.

Offline Rob

• Hero Member
Pepe ,dík za nápovědu, ELM ikonu má/šváb/,ale nechal jsem to borcovi přes víkend ať si hraje,páč času na to dneska tolik nebylo.
Zatím to funguje tak,že s SD kartou je to PDA bez ní  je to jen navigace jako před tím, ale to může být v pondělí zase jinak. :undecided:
Tak se to zatím nepovedlo, ten ELM nejde na win.ce, ale jen na pc.Verze na win.ce je za 15 euro,to ať si nechaj. :'(

Offline Pepe

A jak se verze pro winCE jmenuje ?? :undecided:

Offline Rob

• Hero Member
Asi jsem to napsal blbě, prostě to ELM je jen na PC,Win. mobile a android a navigace má asi jiný wokna.Teď jsem ještě sehnal Mio C710, ale to bude asi stejný uvnitř jako ta 360tka.

Offline Pepe

Jakékoli PNA nebo PDA od Mio běhá naq woknech Ce , ten Evoscan v mé navigaci je též jen pro WinCE - teda PPC - pocketPC . Proto se ptám jak se zove daný program od ELM327 a zkusíme prohledat archivy na netu .

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Myslíš tento program do navigace ----ScanTool_net-PPC.zip ---- najdeš na ulozto.cz :angel:

Offline Rob

• Hero Member
kouknu, ten jsem tam neviděl, chviličku. :mellow:

Offline Rob

• Hero Member
Jo ,to možná půjde, uvidím zítra v práci,jenom tam v tý tabulce není mitsubishi, tak snad to půjde a pak je tam ,že to neumí... PDA dual mode support, ale to snad nevadí.Díky.

Offline Rob

• Hero Member
Jinak jsem dneska koukal na tu tvojí C720 a vono to má i foťák, to je zajímavá kombinace.

Offline Rob

• Hero Member
Jo ,to možná půjde, uvidím zítra v práci,jenom tam v tý tabulce není mitsubishi, tak snad to půjde a pak je tam ,že to neumí... PDA dual mode support, ale to snad nevadí.Díky.
Ale píšou tam, že to umí kia a hjundaj, tak to snad i mitsu přečte.
A ještě , že to je pro win mobile 5.0,6.0, takže by mi to teda mohlo chodit?
« Poslední změna: 22.04.2013 - 20:10:01 od Rob »

Offline Pepe

Jinak jsem dneska koukal na tu tvojí C720 a vono to má i foťák, to je zajímavá kombinace.
Foťák který do snímku přidá souřadnice a uloží k naviprogramu .
K tomu programu : nevim jestli to nebudem muset sprovoznit u výrobce - je tam odkaz v manuálu . Vše se registruje podle ID přístroje .
« Poslední změna: 22.04.2013 - 21:19:00 od pepe »

Offline Rob

• Hero Member