GalantWeb

Palubní počítadlo

Drak · 619 · 170874

Offline Pepe

Ať so podívá do samotného programu Evoscan, ten je psán jako Pcpocket , tedy jako samotný manager .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member

Offline LivArt

Evoscan jsem kdysi na HTC Kaiser spustil, ale k tomu asi kabel nepřipojíš. Ale jestli je k tomu bluetooth, tak by to nemusel být ani takový problém.
Jinak ty navi předělaný na PDA shozením programu, to fungovat může a nemusí, kdo ví, co výrobce ořezal, aby ušetřil.
BTW mají android verzi, chytit tablet a provozovat na tom, to by byla teprve pecka. Ale ta cena se mi moc nelíbí, je tam tablet v ceně tak 2 tisíc a za komplet chtějí 217 USD...

Offline Pepe

Neúplné verze pro WinCE mám stažené -v2.1 PPc , a mr. Ahern si vše jistí - nestáhneš bez platby nic . Což je O.K. jen kdyby ty ceny nebyli tak někde jinde .  A jak jsem spustil na Mio C720b iGo8 a Primo , mohl by se zkusit i Evoscan . Někdy jindy . Jedná se o výmaz a zálohu všeho co by ukazovalo na navigační soft a v path Mio.exe spouštět Evoscan  .  :undecided: :roll: :P
« Poslední změna: 04.05.2013 - 20:41:45 od pepe »

Offline Pepe

Lambda napojena u podlahy před konektorem - bílý drát je signál . Překabelováno  ](-:   , opraveno , jen chybí signál od LPG a teploměry . Proč nelze použít čidlo teploty motoru pro ECU - jenom proto že nemá kostru na tělo ???    Ještě nahodit cifry a bude .
« Poslední změna: 04.05.2013 - 20:48:18 od pepe »

Offline Rob

• Hero Member
Mě ti naši borci na Mio vrátili 520  i 720tku, že ten program Elm z uložto má někde ňákou jinou příponu a že to prostě nejde, takže prd.

Offline Pepe

Jestli ho máš v compu , jukni a napiš co to je .Jinak programy , které nespustí manager Mio, nainstaluje a spustí MioPocket.

Offline Pepe

Taktéž jsem jej stáhl - a pokusil nainstalovat - nejdříve na stolní Pc a  :o  je to verze pro 32bit Pc , ne pro WinCE .Sorry , myslel jsem ---- mysleti, znamená prd věděti - že podle toho PPC /PocketPc by to mohlo jít do navi . Nejde . ](-: ](-: ](-:

Offline Rob

• Hero Member
I tak dík za námahu.Hodím ty Mia na aukro a zapomenu. -_-

Offline Pepe

Měli by se prodat- ten kdo zná 520cítku a720cítku ví , že na nich spustí vše . :-D

Offline Rob

• Hero Member
Uvidí se, půjdou za pár stovek, dám tam i tu 610.

Offline Pepe

Offline Rob

• Hero Member
Jo, tak tomu už rozumim, povedená prácička. :big grin:

Offline Werewolf66

Jo, tak tomu už rozumim, povedená prácička. :big grin:

takle to ma kamos ve felicii :), je to pekna prace a bude na to pekne videt :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

Dotaz na majitele T-compu :  K jakým cifrám jste dospěli po kalibraci compu ?   Dnes jsem zkoušel výpočet VSS -  a výsledek  0,593  :o   . V obráceném pořadí , tedy 0,395 je to perfekt.
Dalším nmr je spotřeba l/s      0,00611 benzin   a 0,00692 LPG .   ](-:

Offline Pepe

Dnešní hodnoty  : N95 ---0,0035 l/s   a  LPG  --- 0,0039 l/s  , tak uvidím co bude dál .

Offline Pepe

Kluci , jak na to ? Čumím do návodu - jak naplnit tank - refuel - ale   ](-: nic , žádný nápad . Obraz jen zákl. obrazovka pro změnu jazyka ........  ](-:   Ani ťuk    , napovězte .

Offline Werewolf66

pockej, zmena jazyka neni SW3...nemas pomotany gombiky?. Jinak ze zakladni obrazovky - Rychlost/aktualni spotreba nahore, tak je to dlouhe podrzeni SW3
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

pockej, zmena jazyka neni SW3...nemas pomotany gombiky?. Jinak ze zakladni obrazovky - Rychlost/aktualni spotreba nahore, tak je to dlouhe podrzeni SW3
Juknu do manuálu pro montáž . :o