GalantWeb

Jaké tlumiče?

Offline Werewolf66

http://www.aspraha.cz/scripts/MGrqispi.dll?APPNAME=online&PRGNAME=loginhled&lang=cs
Tohle je horní uložení a o tom tlumiči jsme psali- výměna i s pružinou . To je problém Nivomatů.

Sorry pepe, ale v tom odkazu je jen tabulka vyrobcu, dil tam neni

je to tohle? nebo neco jineho?
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily/autodily/lozisko-pruzne-vzpery/A67D64/
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

Promiň, odkaz měl být na ten díl od tebe. Běžná cena na 1 tlumič se pohybuje kolem 500,-kč.
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline LivArt

Smazat, díky.
« Poslední změna: 23.01.2012 - 21:26:07 od LivArt »

Offline Werewolf66

Promiň, odkaz měl být na ten díl od tebe. Běžná cena na 1 tlumič se pohybuje kolem 500,-kč.

mno me to obednaval znamej z prace a ten to ma z elitu, a obednal tohle, staci to?

http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily/autodily/opravna-sada-horni-ulozeni-tlumicu/B11CAD/

a jak poznam co za pruziny? jestli mi poradite nejakej softik kde by byla soupiska dilu s cisla.... ](-: ](-: ](-:
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

http://autopartmaster.com/en/?action=catalog_show&cat=mitsubishi&t_id=1
Nevim jestli tady najdeš něco . Hledej též na   kayaba.cz .
To uložení sohlasí .
http://ekatalog.intercars.cz/       podívej se na sadu pružin od Lesjefors
« Poslední změna: 23.01.2012 - 22:32:15 od pepe »

Offline Werewolf66

takze pruziny se nasly a obednaly, tlumice jsou taky, opravna sada horniho ulozeni je taky, otazka je jak se to auto bude chovat. Nejaka teorie/zkusenosti? :)

Offline jorgin

Na zadek jsem dal koncem léta Kayaby tlumiče a pružiny a k tomu navíc pomocné pružiny MAD http://pruziny.info/0,98,mitsubishi.html?p=productsList&iCategory=234 a nemá to chybu, auto sice malinko "přitvrdilo", ale sedí jak přibité v každé situaci a především je to pořádně znát při zatížení (plné auto nebo vozejk)...můžu jen doporučit, s tím původním originálním nastavením se to absolutně nedá srovnávat (a to mám galiho od stavu tachometru 9500 km, takže od počátku žádné utahané tlumiče)...

Offline m4rt4s

Werewolf: Auto by se mělo chovat úplně normálně, defacto si vyměnil samoštel za neštel... Akorát jak to naložíš, tak si sedne - nivomaty se zvednou ať si neleží zadek.. Každopádně info uvítáme všichni kombíkáři si myslim :)
2.0 Wagon Sportedition

Offline Werewolf66

mno jelikoz ty nivomaty nezvedali ani predtim, tak to asi takovej problem nebude  :mellow: zitra na to vylitnem. Jo jen jedna otazka, mate nejakej trik jak ty tlumice sundat sundat z ty tycky na ketry sou prisroubovany dole?, posledne to nejak neslo, tak jestli staci proste vetsi kladivo :)

Offline Drak

vyšroubovat šroub a pak už jen síla
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Werewolf66

tak dnesni akce s vymenou tlumicu dopadla na jednotku ^^. Jeden mel tak 200km pred smrti a druhej tak 1000km po smrti. Tlumice,pruziny a horni ulozeni je od Kayabu a opravdu s tim neni problem. Zadek se zvednul vyrazne, takze spokojenost a prvni svezeni bylo paradni.

Jen par ilustracnich fotek :)

Offline morfes

Taky mě to čeká a nemine...od té doby co žraloka mám - 5 let - jsou tam furt ty samé a bůhví kdy to někdy předtím měnili. Navíc už od začátku od koupě mi něco klepe u levého předního na kostkách.
Obecně mám v plánu trochu zainvestovat do podvozku - přední kotouče a postupně nakoupit i tlumiče - kapalinové. I když na to moje ježdění :angel:
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline m4rt4s

Werewolf: Náhodou fotku auta před a po: nemáš?  :-D

Mě tahleta operace čeká na jaře, hned jak galiho odzimuju. Ale myslím, že můžeme konečně uzavřít léta sporů, že nivomaty nejdou vyměnit... Jdou  :angel:
2.0 Wagon Sportedition

Offline Werewolf66

To bohuzel nemam, sem si vzpomel az kdyz uz bylo hotovo :D, ale staci se podivat na pruziny o kolik jsou delsi. Jinak je to asi poznat ze to jsou plynaky.

Jo jinak poznamka k demontazi, ty stary tlumice byli tak prihnili ze kladivem ani po nahrati nesli dolu, tak jsme to dolni uchyceni vysroubovali a tim jsme vyskubli celej silenblok tlumice. Tlumic sundali, a ten zahnilej silenblok sme potom rizli flexou
« Poslední změna: 31.01.2012 - 11:44:40 od Werewolf66 »

Offline Pepe

To Aldik :  je to samoštel 333474 viz. výstřižek , je včetně data výstupu z výroby .
Jestli v tom nadále budeš vozit tunu katů , tak na obyč. tlumiče zapomeň . Originály jsou o samonabíjení a stavění výšky vozu , proto NOVOMAT s vysokou cenou . A nevim jestli je někdo vyrábí .
« Poslední změna: 16.06.2013 - 14:41:08 od pepe »

guest2672

• Host
tak posledních pár dní mě začalo v zadní nápravě něco cvakat tak sem dnes na to kouknul a totálně vyteklý levý tlumič Kayaba měnil sem je může to být asi rok a půl nemají najeto ani 20tis

Offline Werewolf66

Mě šli jsme kopru oba zadní, taky kayaba. A s podobným najezdem.

Offline Pepe

Dal bych tam Sachs a na kombíka dozadu Sachs Supertouring .

guest2672

• Host
dnes si koupíš drahou věc možná značkovou a říkáš si bude klid a ono ne možná že se ta určitá věc vyrábí všude možně a kvalitu si nepohlídají.

Offline grafik

Máte někdo zkušenost na kombíka do zadu jak psal Pepe ty sachs super touring ? jinak bych přemýšlel radši nad origo nivotama i když stojí ranec