GalantWeb

volne konektory-načo su určene

Offline maxx2

Zdar. Tak som sa konecne dokopal k odfoteniu  nepripojených konektorov,ktore som nasiel na svojom Galantovi r.v. 2000. Zaujimalo by ma, naco su primarne určene. 1. foto su volne konektory za predným naraznikom su spletene s kablami k pridavnym dialkovým a hmlovkam a 2. foto je konektor ktorý je za zaslepkou pri nastavovani sklonu svetlometov.dalsie konektory som nasiel pod sedadlami z nich foto nemam,ale predpokladam že su na elektricke nastavovanie sedadiel a vyhrievanie(moj osobny nazor).skuste poradiť ak viete.dik
Mitsubishi Galant 2,4 GDI

Offline Drak

za světlem u nadržky ostřikovačů budeš mít konektor k čerpadlu zadního ostřikovače a k ostřikovačů světel. Za záslepkou je konektor k vypínači TCL (stabilizačního systému) a pod sedačkama jsou konektory od výhřívání a pohonu sedaček. někde je i kontrolka zapnutých pásů.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline maxx2

ten mensi biely konektor je aj na druhej strane volny,tam by mohol byt naco pouzity? este by ma zaujimalo,ze cim sa tie konektory aktivuju,aby do nich islo napatie,zeby naraz s prednymi stieracmi a ostrekovacmi?k tomu TCL, keby to chcem sprovoznit,by som co potreboval

Offline Drak

ten mesi bilej je k vnější žárovce když máš mlhovky s dvěma parabolama ( ve verzi avance nebo sport ) Konektory se aktivují bud vložením relé pro danou fonkce a nebo třeba v případě zadních stěračů páčkou s jejich ovládáním. TCL abys mohl využívat potřebuje jinou jednotku motoru a jiný modulator od ABS, pak doplnit relátko a pojistku.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline maxx2

no podla vsetkeho mam verziu avance,dedukujem,len podla toho,ze mam na piatych dverach malu gelovu nalepku s tymto napisom,ved ostatne je to ten co mam ako avatara,ale teraz mi nieje uplne jasne,preco mam tie konektory volne,ked pises,ze v tychto verziach su pouzite

Offline Drak

a vede ti do mlhovek jeden nebo dva konektory?
Legnum VR-4 TypeS

Offline maxx2

no nato sa budem musiet pozret,ale teraz idu z hmlovky len dva kable a nevyzera,zeby sa tam dali este nejake pripojit.no každopadne lahnem pod auto a pozrem to a nafotim,budeme mudrejší.