GalantWeb

OBDII bluetooth čitačka

Offline maxx2

Chcem sa spýtat skusenejsich hlavne co už maju niečo s diagnostikami odksusane, zda je možne využiť tuto citacku (vid priloha) v Galante 2,4 GDI r.v. 2000, popripade s akym software.So ScanMaster ELM sa mi ECU načitať nepodarilo a s aplikaciou Android Torque tiež bez vysledku.Uplne by mi stacili live data.nepotrebujem nic mazat ani nastavovať.
Mitsubishi Galant 2,4 GDI

Offline Pepe

Openport 1.3D,R,U, Openport 2.0 kabel nebo BT a soft Evoscan - další hledej ve foru .
http://www.evoscan.com/
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline maxx2

trosku sa z tých nazvov neviem vymotat.cize pomocou tejto citacky neurobim nic,ked pises aj o kabloch.ten open port je vlastne co?
« Poslední změna: 23.10.2011 - 22:36:00 od maxx2 »

Offline Pepe

Na uvedené adrese najdeš soft i kabely . Prostuduj si vše - překladač máš v googlu - a kopu odpovědí je zde ve foru . :o

Offline maxx2

prosim a kde by som stiahol evoscan novsi ako 2.4 ak je niekde dostupny na free download, nemožem nikde najst.Inak na stranke evoscanu je aj aplikacia pod android,ale na stiahnutie nikde nič ani len beta verzia.

Offline maxx2

tak som sa s tym chcel dnes pobavit ale moju radost mi prekazilo poznanie,že Evoscan a ELM 327 sa nepodporuju,takže bolo po srande, jedina možnosť je pockat na tu android verziu,alebo potom kabel jak pise pepe,inak je ta modrozuba krabicka pre galant nepoužitelna.

Offline Pepe

Kúp si kábel ----openport 1.3D.a můžeš si hrát . :mellow:
« Poslední změna: 14.11.2011 - 21:16:57 od pepe »

Offline maxx2

no ak nebude ina možnost budem o tom silne rozmyslat.vianoce sa bližia,ktovie čo si ježiško kúpi :D

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
tak som sa s tym chcel dnes pobavit ale moju radost mi prekazilo poznanie,že Evoscan a ELM 327 sa nepodporuju,takže bolo po srande, jedina možnosť je pockat na tu android verziu,alebo potom kabel jak pise pepe,inak je ta modrozuba krabicka pre galant nepoužitelna.
Co za ni chceš? Možná bych si ji vzal. Napíchl si se přez androida na nějaké auto?
Radouš

Offline hoktar

• VIP Group
tak jak to dopadlo? rozchodil jsi to?

me by zajimalo tez jaky je nejlepsi pouzit bluetoht na citani. nasel jsem jich spousty ale ne bylo nikde presne receno ze funguje s galantem jen ze obd2....

na uvedenem webu jsem zadny bezdrat nenasel.
« Poslední změna: 16.12.2012 - 17:11:52 od hoktar »
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline Drak

zkoušel jsem ten BT elm levný modul rozchodit a u modelu do roku 2000 to nechodí. Funguje to až u pofaceliftových vyrobených po roce 2000 a to ještě ne komplet.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline maxx2

ja mam 3/2000 a tiež mi to nefunguje a už je to po facelifte

Offline Rob

• Hero Member