GalantWeb

řemenice kompresoru klimatizace

Offline dandy4444

• Newbie
  • *
Zdravim,
mám takovej problém. Něco mi klepalo v motoru, tak sem jel za mechanikem a tem mi řekl, že je mám v hajzlu řemenici kompresoru klimatizace a část z ní vyndal aby to tak neklepalo. Bohužel ten díl nemůžu sehnat ](-: a nechce se mi kupovat celej kompresor. Tak kdyby ste někdo vědeli kde sehnat budu vám vděčen :)
Přikládám fotku toho dílu co mi z toho vyndali, ale je to jen část toho co potřebuju.

Offline dandy4444

• Newbie
  • *
tady sou ty fotky

Offline dandy4444

• Newbie
  • *
ještě bych mohl dodat, že mám Galanta VI 2.0i elegance, rv 2002.

Offline Pepe

Vypadá to že se odporoučela elmag.spojka . Koupit novou anebo vrakáč.
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Drak

měl bych mít jeden zadřenej kompresor s dobrou řemenicí, tak se po něm kouknu v jakým je aktualně stavu.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline dandy4444

• Newbie
  • *
teda to byla rychlost :)
Drak: Bezvadný to by bylo super  :o
pepe: Sem obyčejnej uživatel auta, takže upřímně vůbec nevim co je elmag.spojka. Ale díky za radu, pozeptám se :)

Offline adys

měl bych mít jeden zadřenej kompresor s dobrou řemenicí, tak se po něm kouknu v jakým je aktualně stavu.
Jak to dopadlo? Prodal jsi ho nebo ho pořád máš? Mám problém s kompresorem u galanta 2003 v6, poslední dobou celkem rachotí,
takže buď ložisko nebo spojka... Máš ještě???

Díky  :mellow:

Offline Drak

jj prodal
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Rob

• Hero Member
mít to na sobě zuby, tak to vypadá, jak rozeta z fichtla, přiznám se , ze jsem taky dodnes neměl tucha, jak to má vypadat. :angry:

Offline adys

OK,
tak dotaz :-D nemá někdo zadřený kompresor s dobrou spojkou?
Nebo má někdo tucha kde dělají poctivý repas nebo kde sehnat spojku a ložisko(řemenici)???

Díky

Offline Rob

• Hero Member
Zkus vrakáče, třeba Mlčechvosty, třeba něco vyhrabe, ale telefonuj, ne mailuj!

Offline Pepe

OK,
tak dotaz :-D nemá někdo zadřený kompresor s dobrou spojkou?
Nebo má někdo tucha kde dělají poctivý repas nebo kde sehnat spojku a ložisko(řemenici)???

Díky

Repas dělají v Dřevčicích . :mellow:   www.autohulda.cz/news/kompresory-klimatizaci-denso-a-jejich-opravy/

Offline Pepe

tady sou ty fotky
To co držíš v ruce je kovová lamela , která žene kompresor - ale chybí ti tam permanentní magnety , na každém kolíku  je kroužek .  Někde jse stratili .