GalantWeb

lozisko

Offline Daneczek

jo tu matici jsem sundal, taky ze jsem sbušil do naboje a ten slezl z toho loziska a lozisko tam zustalo a moc  se mu ven nechce prave  ](-:

Offline Drak

tak tomu teď nějak nerozumím.
1 povolil jsi poloosu a horní rameno.
2 vytáhnul jsi poloosu s naboje
3 povolíš 4 šrouby a celý náboj i s ložiskem vyklepneš ven.
4 pokud máš nové ložisko i s nábojem, tak jen zpět přišroubuješ místo původního a složíš v obráceném pořadí zpět
5 pokud máš jen nové samotné ložisko, tak vylisuješ náboj a vnější pouzdro. Pak zalisuješ nové ložisko do vnějšího pouzdra a náboj do vnitřku ložiska. Zkontroluješ, jestli nově slisované složení nehází. potom to jen sestavíš zpět.

Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Daneczek

vse mam udelany.. bod 1, splneno. 2 taky.. 3: neslo vytahnout tak jsem do naboje zezadu zaklepal a ten vypadnul ven i s krouzkem z loziska a lozisko zustalov tehlici nebo jak se tomu nadava :D tak jsem do loziska zezadu zabouchal v domeni ze vyleze ven,, a ono nic, akorat se jeste vic vysypalo a zbytek toho loziska jsem nemohl proste dostat ven, tak jse mto zkusil ted vecer polejt odrezovacem nebo co to presne je a uvidim zejtra jestli pujde vyklepnout... opravdu tam drzi sakra pevne  ](-:

Offline Pepe

Demontuj celou těhlici a ložisko vyraž . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Daneczek

jestli to nijak nepujde tak to tak nakonec budu muset udelat, ale udivuje me že tam tak drzi

Offline Daneczek

tak lozisko je konecne dole :) nechtelo sem i vyndavat celou tehlici a tak jsem udelal do loziska tesne u tehlice zařezy a povedlo se ho nakonec vypacit pomalu ven, ale drzelo sakra pevne. bylo tam cely zarezli, zevnitř

Offline Pepe

No vidíš, všechno jde, jen děti se musí nosit . :-D

Offline Daneczek

tak kdyz jsem dneska daval pomalu dohromady to kolo po vymene loziska tak jsem si vsimnul ze zavit v ty matce co je u toho naboje (matka na klič 32) tak ma uz nejakej horsi zavit, tak se chci zeptat jestli nevite kde by se dala nejlip sehnat, jestli nejaky zelezarstvi nebo mototechna nejaka a nebo origo mitsu?

Offline Pepe

Matice je součástí předního ložiska - u náboje nebyla?  ](-:

Offline Daneczek

matici jsem sehnal a vše dal dohromady a drzi a nehucí, jak krásná jízda s tím ted je  -_- vsem dekuji za rady  :D