GalantWeb

lozisko

Offline Ricardo

nazdarek,potrebuji poradit,chci menit přední lozisko,na Galant 2.5 9 r.v 94.potebuji stahovák ,nebo ne a jak na to .Díky!

Offline Pepe

Nevyměníš raději celý náboj ?  Je to jednodušší . Jinak vyndat náboj, pomocí stahováku sundat ložisko a nandat nové .  Celek pak nasadit na těhlici .   Bacha na poloosy.
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline LivArt

Takže ložisko dorazilo a můžu to dát mechanikovi k výměně. Ale mám pár otázek:
Přišlo mi jen samotný ložisko, nic víc není k výměně potřeba?
Jak dlouho tak trvá výměna?
To ložisko vypadá:
« Poslední změna: 26.03.2012 - 17:14:35 od LivArt »

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Potřebuješ jen dvě zdravý ruce a 2-3 hodiny práce svižnějším tempem.

Pepe to na obrázku je jen ložisko nebo ložisko s nábojem?  :D
Radouš

Offline LivArt

Auto kelly to má vedený jako ložisko s nábojem.

Offline Pepe

Potřebuješ jen dvě zdravý ruce a 2-3 hodiny práce svižnějším tempem.

Pepe to na obrázku je jen ložisko nebo ložisko s nábojem?  :D
Radouši , tohle je jen ložisko , náboj tam dodáš po demontáži starého ložiska .
Sada vypadá takhle.

Offline LivArt

Offline Werewolf66

tak na 99,9% :)...ja to puvodne chtel menit sam, tak sem to obednal i s nabojem
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Jde to bez problemu. I v domacim prostredi. Kdyz je nejhur tak lozisko sundas flexou a nalisovat novy kladivkem taky neni problem.

Pepe ja uz se bal ze to myslis jinak  :anz: ](-: ](-:
V zivote by me ale nenapadlo ze nekdo objednava lozisko I s nabojem
Radouš

Offline Pepe

:mellow:   Abych to kupoval i s nábojem ---  :angry: tak leda 7,62 nebo 9tku.  ](-: :angel:

Offline ada4

Jak jsem psal už v jiném tématu, já to objednával i s nábojem. Ne odsud (7000,- za to opravdu nedám), ale od našich severních kolegů za 1000,-. Výdrž je věc jiná :)
Mimochodem, označení "sada ložiska" neznamená, že je to včetně příruby se šroubama. "Sada" totiž dle mnou dotazovaného prodejce znamená, že to obsahuje i další heblementy potřebné k montáži, např. mazací tuk, podložky, nebo vlastně i krabičku s potiskem :))
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Daneczek

zdravim :) tak sjem zase zavital mezi vas  -_- ted v nejblizsi dobe mam v planu udelat lozisko protoze je na tom uzhodne spatne, koupim lozisko s nabojem a chci se zeptat jak moc narocna je vymena a jestli je potraba nejaky stahovak nebo tak, jestli by mi nekdo byl ochotnej napsat jak to vymenit, diky moc vsem  -_-

Offline Drak

když máš ložisko i s nábojem, tak ti stačí gola a momentový klíč.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
přední nebo zadní ložisko? Na zadním je tuším kolečko ABS který mě šlo i stahovákem dost mizerně...

Offline Daneczek

predni lozisko budu delat, takze by to melo bejt celkem v pohode jo? tak diky  -_-

Offline Daneczek

ahoj lidi, tka jsem se pustil do vymeny toho loziska a potrebuju radu, nemuzu vydolovat to stary lozisko vubec ven, drzi tam jak nevim co, mate nejaky tipi nebo napady jak se da nejlip vytahnout ven?  :D

Offline Pepe

Vyklepat - možné též požít sekáč jako páčidlo , plyn na ohřev pouzdra.  Staré ložisko můžeš zničit .

Offline Daneczek

no uz jsem stary znicil trochu, uz on je tam taky pristup jak nevim co :D zezadu tam je docela malo mista prave kvuli kloubu, ale zkusit ho nahrat me nenapadlo, tak to vyzkousim ;) jinak jsem uz do nej zkousel zezadu klepat a nic, tak zkusim nahrivat no  -_-

Offline Drak

když měníš ložisko i s nábojem, tak povolíš ty 4 zadní šrouby a pak v nejhorším se náboj zezadu vyklepne. Zas tak zarostlí to být nemůže
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

A demontoval jsi matici poloosy ?  Jinak tam tolik práce není . Šlehnu kladivem do náboje a musí vypadnout jako celek . :angry: