GalantWeb

Náplň do chladiče

Offline Derrick

• Newbie
  • *
Zdravím,
asi tady trochu zatrapčím, ale vymenoval jsem vlnovec (nova tesnení pod berany jsem nesehnal) a všiml jsem si male hladiny kapaliny v chladicim okruhu. Ctel jsem si ji koupit,ale nedokazali mi poradit a ja vlastně take nevim. Jakou barvu? růžova , modrá atd , nebo typ? Nektera je G48, jina K12 a další, čeho se chytit :-). Předem díky za radu, pak to tu hned smažte, at nedělám ostudu.

Offline Drak

nejlepší je celej chladící systém vypustit a naplnit znovu. Nevíš co tam kdy kdo dolil. Nalil bych tam kapalinu specifikace G12.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline ada4

Různé firmy doporučují pro Galanty typ G48 - modrozelenou. Je pravda, že všechny (i žluté, růžové, ...) obsahují stejné látky, tahle je určena pro kombinaci ocelových i hliníkových materiálů.
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Derrick

• Newbie
  • *
Díky! ale tedy G48 je nejaka jina metodika nez G12. Treba Autokelly, ktery nasm sem kazdy den zavaží, ma jen označení K11, K12 a K13 :-). Tak že?

Offline ada4

Dle toho, co vím, je typ K11 totožný a mísitelný s G11. Je to modrozelená kapalina, prodává se často právě pod jménem G48.
1995 Galant 2.0 V6-24